Múltiples activitats per celebrar la Setmana de la Prevenció de Residus

Imagen noticia
Sierra, número 5 de C’s: “Tenim un projecte per solucionar els problemes dels ciutadans”
16 de noviembre de 2017
Imagen noticia
La Sala acull el festival VOC Premis i Mostra d’Audiovisual en català
20 de noviembre de 2017

Múltiples activitats per celebrar la Setmana de la Prevenció de Residus

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí se suma un any més a la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que se celebra del 18 al 25 de novembre. La ciutat acollirà prop d’una trentena de propostes amb l’objectiu de sensibilitzar la població per reduir la generació de residus.

Les activitats arrencaran el dissabte amb ‘La Gran Acció’, una festa que tindrà lloc entre les 10.30 i les 14 hores a la plaça del Doctor Guardiet i el carrer Montserrat. La festa inclourà iniciatives diverses: el Refira’t (un mercat de segona mà), la Trocalleria (un espai d’intercanvi d’objectes), una activitat de recollida de roba usada, una sessió especial de Dimecres mantes (un espai d’autoreparació de petits aparells elèctrics), la proposta ‘Encara podem donar molt de joc!’ (donacions de joguines en bon estat per a entitats socials), l’exposició Roba Amiga, i altres activitats infantils.

A banda d’això, durant la setmana s’han programat sis Ecotallers en clau de re, una nova jornada de neteja de l’entorn natural a Can Xercavins el diumenge a partir de les 10 hores i una visita al Centre de Tractament de Residus del Vallès Occidental.

El regidor de Medi Ambient, Moisés Rodríguez, considera que “la prevenció és una de les millors armes per poder reduir la generació de residus”. Rubí celebra la Setmana Europea de Prevenció de Residus des del 2009 i enguany està previst que es facin un miler d’activitats arreu de Catalunya al voltant d’aquesta temàtica.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *