L’Ajuntament torna a apostar pels gots reutilitzables i retornables per reduir la generació de residus

Imagen noticia
Desarticulat a la comarca un grup especialitzat en el cultiu i tràfic de marihuana
26 de junio de 2019
Imagen noticia
L’atleta Carles Castillejo, quatre vegades olímpic, anima els rubinencs i les rubinenques a lluitar pels seus somnis i a gaudir de la Festa Major
28 de junio de 2019

L’Ajuntament torna a apostar pels gots reutilitzables i retornables per reduir la generació de residus

Imagen noticia

En aquesta Festa Major, l’Ajuntament torna a promoure l’ús de gots reutilitzables que, com l’any passat, seran retornables. El got, lliure de bisfenol, es podrà adquirir als mateixos bars per 0,50 euros, tot i que la ciutadania també podrà portar el seu got reutilitzable de casa, sempre que sigui de la mateixa capacitat que el got oficial de la Fesa (300 ml).

Després de ser utilitzats, els rubinencs podran optar per quedar-se aquests recipients o bé retornar-los a l’espai habilitat a l’Escardívol, on se’ls reintegrarà l’import del got.

L’objectiu final és minimitzar la producció de residus, ja que l’ús d’aquests tipus de gots permet estalviar prop de 77.000 gots compostables en forma de residus que es generaven quan no s’aplicava aquesta mesura. Per poder portar el got amb comoditat i no perdre’l, també es podran adquirir portagots amb pinça (0,50 euros) o cinta (1 euro) als mateixos bars de l’Escardívol. A més, s’instal·larà un punt d’aigua a l’Escardívol i a la plaça Salvador Allende per poder netejar el got.

span class=\»bold\»>Activitats mediambientals