L’Associació Esportiva Terranova, Raja Ioga i l’Horitzó, guardonats a la recepció d’entitats

Imagen noticia
Desarticulat a la comarca un grup especialitzat en el cultiu i tràfic de marihuana
26 de junio de 2019
Imagen noticia
L’atleta Carles Castillejo, quatre vegades olímpic, anima els rubinencs i les rubinenques a lluitar pels seus somnis i a gaudir de la Festa Major
28 de junio de 2019

L’Associació Esportiva Terranova, Raja Ioga i l’Horitzó, guardonats a la recepció d’entitats

Imagen noticia

Un dia abans de l’arrencada de la Festa Major de Rubí, com és habitual, l’Ajuntament va organitzar la recepció d’entitats, una trobada del teixit cultural, esportiu i associatiu de la ciutat que va tenir lloc als jardins de l’Ateneu el dimecres a la tarda.

Durant l’acte, el consistori va entregar una placa d’homenatge a les tres entitats que el 2019 compleixen 25 anys d’inscripció en el REC: l’Associació Esportiva Terranova, el Centre Cultural Raja Ioga i el Club Esportiu Horitzó 1994. Representants de totes tres entitats van recollir el guardó de mans de l’alcaldessa, Ana M. Martínez, qui va dirigir paraules d’agraïment a totes les entitats per la tasca que fan durant tot l’any i per la seva implicació en la Festa Major: «Aquesta que comença és la vostra festa, aquella que vau començar a idear amb la il·lusió del primer dia uns mesos enrere. Sense aquest treball col·lectiu, anant de bracet institucions i entitats, seria impossible imaginar una Festa Major, seria impossible inclús plantejar-la».

Després del discurs de la màxima representant municipal, els assistents van visualitzar una animació que projectava com serà el futur Casino: «És un símbol que hem recuperat per a la població, però que sereu vosaltres els qui haureu d’omplir-lo de vida», va dir Martínez just abans de projectar l’audiovisual.

L’acte va acabar amb un aperitiu i es van repartir mocadors de la Festa Major i una planta com a obsequi.