L’Ajuntament tornarà a celebrar la Color Week amb una trentena d’activitats

murillo copia
Acaba el judici contra Manuel Murillo, acusat de voler matar Pedro Sánchez
17 de marzo de 2022
josep milà
Surt a la venda ‘L’hort dels bous’, el I Premi Lletres del Mercat
18 de marzo de 2022

L’Ajuntament tornarà a celebrar la Color Week amb una trentena d’activitats

Una trentena d’activitats al voltant de la cultura i el coneixement, les relacions comunitàries i l’espai urbà conformen la segona edició de la Color Week, una iniciativa de l’Ajuntament de Rubí que es va posar en marxa el 2021 i que busca celebrar la diversitat.

Segons l’alcaldessa, Ana M. Martínez, la Color Week d’aquest any aposta per una “programació que aprofundeix en el concepte mateix de color i en la seva importància a l’hora de definit la identitat de la ciutat; i que planteja la creació d’espais de coneixement, d’intercanvi i de diàleg”.

Intervencions al carrer

Es faran intervencions artístiques al carrer, entre les quals hi haurà quatre activitats que es duran a terme amb la col·laboració de l’Escola d’Art i Disseny (edRa): un nou mural del projecte AraArt amb l’escola Montessori i l’institut Duc de Montblanc; un mural a prop de l’estació dels Ferrocarrils; un altre mural davant l’estació, que serà efímer, i un quart mural a l’aparcament del Rubí Forma.

D’altra banda, Urih i Petados Crew renovaran el grafit ubicat sota el pont del carrer Lourdes. Elena Capdevila pintarà una de les parets de la sala annexa del Celler i el grup Reskate Studio crearà un mural als jardins de l’Ateneu. A més, Erb Mon portarà les formes geomètriques a la plaça Pep Rovira.

Altres activitats

Més enllà de l’actuació a l’espai públic, hi haurà també diverses xerrades sobre perspectiva de gènere, la projecció del documental ‘Medianeras’ i una tala rodona sota el títol ‘Color, art urbà i espai públic’. També està programat un taller contra els estereotips i l’activitat ‘Trenquem els murs’ a la plaça de l’Estació.

El Mercat se suma a la campanya i oferirà enviaments gratuïts a partir de 20 euros

El Mercat Municipal se suma a la Color Week amb la campanya ‘Et portem els colors del Mercat a casa’. Així, entre el 21 i el 27 de març, el Mercat Municipal ofereix enviaments gratuïts amb una compra mínima de 20 euros. Durant aquests dies, la compra en línia a través de www.mercatderubi.cat, la compra presencial al Mercat amb servei a domicili i el servei Click & Collect no tindran costos d’enviament si la compra sigui superior als 20 euros. A partir del 28 de març, els costos es reduiran 3 euros en totes les zones i l’enviament a Rubí tindrà un cost de 3,95 euros. 

Des de fa mig any, es pot comprar presencialment al Mercat i contractar l’enviament a domicili a través del servei de Distribució d’Última Milla de Font del Ferro, que també distribueix les comandes de la botiga en línia.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *