L’Ajuntament tornarà a celebrar la Color Week amb una trentena d’activitats

murillo copia
Acaba el judici contra Manuel Murillo, acusat de voler matar Pedro Sánchez
17 de marzo de 2022
josep milà
Surt a la venda ‘L’hort dels bous’, el I Premi Lletres del Mercat
18 de marzo de 2022

L’Ajuntament tornarà a celebrar la Color Week amb una trentena d’activitats

Redacció

Una trentena d’activitats al voltant de la cultura i el coneixement, les relacions comunitàries i l’espai urbà conformen la segona edició de la Color Week, una iniciativa de l’Ajuntament de Rubí que es va posar en marxa el 2021 i que busca celebrar la diversitat.

Segons l’alcaldessa, Ana M. Martínez, la Color Week d’aquest any aposta per una “programació que aprofundeix en el concepte mateix de color i en la seva importància a l’hora de definit la identitat de la ciutat; i que planteja la creació d’espais de coneixement, d’intercanvi i de diàleg”.

Intervencions al carrer

Es faran intervencions artístiques al carrer, entre les quals hi haurà quatre activitats que es duran a terme amb la col·laboració de l’Escola d’Art i Disseny (edRa): un nou mural del projecte AraArt amb l’escola Montessori i l’institut Duc de Montblanc; un mural a prop de l’estació dels Ferrocarrils; un altre mural davant l’estació, que serà efímer, i un quart mural a l’aparcament del Rubí Forma.

D’altra banda, Urih i Petados Crew renovaran el grafit ubicat sota el pont del carrer Lourdes. Elena Capdevila pintarà una de les parets de la sala annexa del Celler i el grup Reskate Studio crearà un mural als jardins de l’Ateneu. A més, Erb Mon portarà les formes geomètriques a la plaça Pep Rovira.

Altres activitats

Més enllà de l’actuació a l’espai públic, hi haurà també diverses xerrades sobre perspectiva de gènere, la projecció del documental ‘Medianeras’ i una tala rodona sota el títol ‘Color, art urbà i espai públic’. També està programat un taller contra els estereotips i l’activitat ‘Trenquem els murs’ a la plaça de l’Estació.

El Mercat se suma a la campanya i oferirà enviaments gratuïts a partir de 20 euros

El Mercat Municipal se suma a la Color Week amb la campanya ‘Et portem els colors del Mercat a casa’. Així, entre el 21 i el 27 de març, el Mercat Municipal ofereix enviaments gratuïts amb una compra mínima de 20 euros. Durant aquests dies, la compra en línia a través de www.mercatderubi.cat, la compra presencial al Mercat amb servei a domicili i el servei Click & Collect no tindran costos d’enviament si la compra sigui superior als 20 euros. A partir del 28 de març, els costos es reduiran 3 euros en totes les zones i l’enviament a Rubí tindrà un cost de 3,95 euros. 

Des de fa mig any, es pot comprar presencialment al Mercat i contractar l’enviament a domicili a través del servei de Distribució d’Última Milla de Font del Ferro, que també distribueix les comandes de la botiga en línia.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES