L’ampliació de l’skatepark de Can Sant Joan ja està gairebé finalitzada

Imagen noticia
El Moviment per unes Pensions Dignes de Rubí convoca una mobilització el 17 d’octubre en suport a la sanitat pública
30 de septiembre de 2020
Imagen noticia
Més de 200 persones commemoren el 3r aniversari del referèndum de l’1 d’Octubre
2 de octubre de 2020

L’ampliació de l’skatepark de Can Sant Joan ja està gairebé finalitzada

Imagen noticia

Les obres de l’ampliació de l’skatepart de Can Sant Joan ja estan gairebé enllestides. Dimarts, l’alcaldessa, Ana M. Martínez, acompanyada d’altres regidors, van visitar les obres acompanyats per membres de l’entitat La Skateboarding.

Està previst que el nou equipament s’obri properament a la ciutadania, ja que encara no es pot accedir al recinte perquè l’obra no està completament acabada.

L’obra ha permès conservar l’skatepark, fer-hi actuacions de manteniment i dissenyar un nou circuit de diferents nivells. D’aquesta forma, l’equipament esportiu podrà celebrar tornejos o altres esdeveniments similars.

També s’han creat espais d’estada inclusius, perquè persones alienes a la pràctica de les diverses disciplines esportives relacionades amb la instal·lació també puguin gaudir de l’equipament.

En concret, els treballs han consistit en enderrocar el paviment existent, adequar el terreny, realitzar els elements de l’skatepark i pavimentar la zona de patinatge. Amb el nou circuit, es busca defugir la idea d’skatepark com a instal·lació de formigó aliena al seu entorn i per això s’han habilitat recorreguts per patinar en espais vers i les zones d’estada.

Ara, l’skatepark té dos accessos des de la vorera i aprofita el suau pendent del terreny per generar impulsos als patinadors en punts estratègics. El circuit disposa de quatre línies diferenciades amb diferents nivells d’exigència en l’skate.

Els treballs s’han inclòs al Pla d’Inversions financerament sostenibles i compleixen tres objectius: augmentar la superfície destinada a la pràctica esportiva, dissenyar un circuit pensat per a diferents nivells i crear zones d’estada.