L’antiga àrea d’esbarjo per a gossos de La Serreta serà un parc de salut

Imagen noticia
Pinten dos cops en menys d’una setmana el mural de Guillem Agulló
18 de abril de 2018
Imagen noticia
La SoniK organitza aquest divendres el Blessed Spring Festival al Castell
20 de abril de 2018

L’antiga àrea d’esbarjo per a gossos de La Serreta serà un parc de salut

Imagen noticia

L’Ajuntament ha anunciat la seva decisió de transformar l’espai destinat a esbarjo de gossos ubicat a La Serreta, tancat recentment, en un parc de salut. Fa unes setmanes, el consistori va informar del tancament d’aquesta àrea reservada per a gossos atenent a les reclamacions del veïnat, que es queixava de l’olor i dels sorolls que provocaven els usuaris del pipicà.

Després de desmantellar aquestes instal·lacions, el consistori ha decidit donar-li una utilitat esportiva i instal·larà cinc màquines d’exercici. «Farem una petita rehabilitació de la zona i en un mes calculem que estarà en marxa», ha explicat el regidor d’Esports i d’Obra Pública, Juan López. Pel responsable polític, aquesta instal·lació servirà per potenciar i facilitar l’activitat física dins del parc de La Serreta.

A Rubí, hi ha vuit espais amb màquines per a fer exercici, que estan destinats a públics de totes les edats, però que sobretot són utilitzades per gent gran.

Pel que fa a les àrees d’esbarjo per a gossos, López ha explicat que el veïns de la zona compten amb dos espais molt propers -a la plaça Miguel Hernández i a la C-1413- que compten amb il·luminació i bancs i que es treballa per tal d’instal·lar una font. «Estem treballant per millorar els pipicans, de moment n’hi ha quatre que tenen llum i quatre més que està previst que en tinguin», ha assenyalat.