El Consell Comarcal del Vallès Occidental celebra el seu 30è aniversari

Imagen noticia
Pinten dos cops en menys d’una setmana el mural de Guillem Agulló
18 de abril de 2018
Imagen noticia
La SoniK organitza aquest divendres el Blessed Spring Festival al Castell
20 de abril de 2018

El Consell Comarcal del Vallès Occidental celebra el seu 30è aniversari

Imagen noticia

Alcaldes i alcaldesses de la comarca, entre elles la de Rubí, Ana M. Martínez, consellers de diferents mandats, treballadors de la institució de diferents èpoques i representants d’entitats de la comarca es van trobar dimarts per assistir a la celebració del 30è aniversari del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Amb l’acte, es va voler posar en valor la institució, agrair la dedicació a totes les persones que han format part de l’ens i la feina dels ajuntaments vallesans al llarg dels darrers 30 anys.

El president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, va parlar sobre els inicis de l’ens, que es va crear com «una nova administració que servís com a punt de trobada i de referència de tots els ajuntaments de la comarca per tal de coordinar, consensuar, i treballar conjuntament per tot el territori sense fer diferències».

Per la seva banda, Ana M. Martínez va mostrar la seva satisfacció per participar en l’aniversari d’una entitat «que continua servint per reivindicar el valor econòmic, social i cultural del territori que compartim».

L’acte va comptar amb la intervenció del primer president del Consell Comarcal que encara és viu, Oriol Civil, qui va ser president del 1991 fins al 1995, i de la gerent del primer mandat del Consell, Isabel Rueda, que va treballar al costat del primer president, Antoni Farrés, en la posada en marxa de la institució. Posteriorment, es va realitzar una tertúlia amb diferents exconsellers i exconselleres.

30 anys d’història
L’aprovació de la Llei 6/1987 de l’Organització Comarcal de Catalunya va significar la creació del Vallès Occidental com una divisió territorial pròpia. Al Vallès Occidental, el Consell Comarcal es va constituir el 9 de març del 1988. / DdR