L’aparcament de l’Hospital de Terrassa serà gratuït durant la nit a partir del gener

Imagen noticia
Obre el nou Condis del Mercat Municipal
20 de diciembre de 2019
Imagen noticia
Més de 500 persones es formen a l’OSE durant el 2019
24 de diciembre de 2019

L’aparcament de l’Hospital de Terrassa serà gratuït durant la nit a partir del gener

Imagen noticia

La direcció del Consorci Sanitari de Terrassa, gestora de l’Hospital de Terrassa, ha presentat l’actualització de les tarifes d’ús del pàrquing pel 2020. Aquesta proposta contempla una rebaixa de tarifes per aquells usuaris que han de venir de manera repetida a l’hospital o durant moltes hores en el mateix dia, com són els malalts ingressats, de cirurgia sense ingrés, de rehabilitació, hospital de dia, radioteràpia, diàlisi, etc.

En aquest sentit, en l’horari nocturn, entre la mitjanit i les 6 del matí, el pàrquing serà gratuït. Les dues primeres hores de la tarifa general passen a 2 euros per hora i a partir de la tercera baixen a 1,5 euros.

En el cas de pacients d’alt ús, els abonaments seran 1 dia per 5 euros, 10 dies per 15 euros, 20 dies per 30 euros i un mes per 25 euros. En el cas de familiars de pacients ingressats, els abonaments seran 3 dies per 15 euros, una setmana per 20 euros i un mes per 50 euros.

El cap de setmana el preu serà d’1,55 euros per hora. A més, s’han incrementat les places per a persones amb mobilitat reduïda, places per a motos i places per a bicicletes, totes gratuïtes.

Autobús gratuït des de Terrassa
D’altra banda, l\’Ajuntament de Terrassa i Transports Municipals d\’Ègara SA (TMESA) han posat en marxa la nova targeta T-Hospital. La T-Hospital és un títol de transport unipersonal que permet utilitzar de forma il·limitada i gratuïta els serveis d\’autobusos urbans de Terrassa per accedir a l\’Hospital de Terrassa.

Els títols ja estan operatius i són exclusivament per a persones empadronades a Terrassa. La implantació d\’aquesta innovadora exempció tindrà un cost aproximat per a l\’Ajuntament de 125.000 euros aquest 2019 i de 130.000 euros anuals a partir del 2020.