L’artista Sergi Marcos exposa ‘Aires de tardor’ a Sant Feliu de Guíxols

L’Ajuntament renova l’enllumenat de l’aparcament de l’Escardívol
14 de enero de 2022
El MMUC acull una exposició sobre la fam durant la postguerra
14 de enero de 2022

L’artista Sergi Marcos exposa ‘Aires de tardor’ a Sant Feliu de Guíxols

L’artista rubinenc Sergi Marcos inaugura aquest dissabte 15 de gener a les 19 hores a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols una nova mostra, batejada com ‘Aires de Tardor’. L’exposició és una selecció de quadres de diferents èpoques del pintor que per les seves característiques formen un conjunt que permet veure l’evolució de l’obra de Marcos en els darrers anys.

La mostra està formada per tres parts. A la primera, hi ha quadres de petit format en els quals els colors dialoguen amb les formes generant uns espais en els quals l’autor convida a l’espectador a viatjar i a observar les petites coses que trobi pel camí.

En una segona etapa, hi ha un conjunt de pintures que formen part de la sèrie ‘Vida privada’ en les quals la reflexió està entorn de l’espai íntim, en el fet d’estar amb un mateix. El darrer conjunt de l’exposició és el que pertany a la sèrie ‘Abismes’, una selecció de vuit peces d’un format marcadament vertical en les quals Marcos expressa fets concrets, sentiments i situacions viscudes.

L’exposició es podrà visitar fins al 13 de març a la Casa Irla, situada al carrer Algavira, 65-69.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES