L’Asociación Rociera de Rubí celebrarà el Dia de la Candelaria amb la tradicional missa

Imagen noticia
L’energia elèctrica concentra la major part del debat del Ple de gener
29 de enero de 2021
Incendi a la fàbrica Cremalleras Rubí
Espectacular incendi a la fàbrica Cremalleras Rubí
8 de febrero de 2021

L’Asociación Rociera de Rubí celebrarà el Dia de la Candelaria amb la tradicional missa

Imagen noticia

L’Asociación Rociera de Rubí està organitzant la celebració del Dia de la Verge de la Candelera, respectant les mesures i les restriccions sanitàries vigents per evitar la propagació del coronavirus. La celebració tindrà lloc el diumenge 7 de febrer a les 13 h amb la tradicional missa a l’església de Sant Pere, amenitzada pel cor rociero de l’entitat.

Davant la situació epidemiològica, l’entitat ha decidit anul·lar el vi d’honor i el dinar posterior del soci. Com l’elecció del Romero mayor i del Romero infantil de l’any s’escollia després del dinar del soci, l’Asociación ha acordat mantenir els ‘romeros’ de l’any passat un any mes. Així, Mari López es mantindrà aquest 2021 com a Romera Mayor i Ana Barrio seguirà exercint de Romera infantil.

La festivitat de la Candelera està molt arrelada a la ciutat des de fa dècades. Durant la celebració de l’ofici religiós és habitual la benedicció de les medalles per als nous ‘romeros’, que enguany repeteixen, l’ofrena d’aliments i la presentació a la Verge dels infants. Un dels moments més emotius acostuma a ser la Salve Rociera.