L’Ajuntament obrirà un Punt d’Informació a la plaça Pearson

Imagen noticia
L’energia elèctrica concentra la major part del debat del Ple de gener
29 de enero de 2021
Incendi a la fàbrica Cremalleras Rubí
Espectacular incendi a la fàbrica Cremalleras Rubí
8 de febrero de 2021

L’Ajuntament obrirà un Punt d’Informació a la plaça Pearson

Imagen noticia

Rubí tornarà a comptar amb un Punt d’Informació a la ciutat després que en el mandat anterior se suprimís aquest espai, que en la darrera etapa es prestava des de l’edifici de l’Antiga Estació, i quedés diluit entre altres equipaments de la ciutat. Anteriorment, el Punt d’Informació de la ciutat també havia estat en un local del carrer Maximí Fornés.

Ara, el nou Punt d’Informació s’ubica en un dels quioscos buits que hi ha a la plaça Pearson i oferirà a la ciutadania rubinenca i als visitants informació sobre el patrimoni local i sobre les rutes turístiques que ja existeixen al municipi.

L’Ajuntament està treballant aquests dies per posar a punt l’espai, netejant les pintades de l’exterior, canviant alguns elements, renovant la instal·lació elèctrica i col·locant nou mobiliari. Està previst que aquesta mateixa setmana finalitzin els treballs i el nou servei pugui obrir a finals de març, quan s’estableixin els horaris i el personal.

«És un servei important per impulsar la projecció de la nostra ciutat, tant de cara als propis rubinencs i rubinenques com a la gent que ens pugui visitar. Volem que ens ajudi a consolidar la imatge d’un Rubí cultural que val la pena conèixer», ha explicat el regidor de Projecció de la Ciutat, Moisés Rodríguez, que considera ideal la seva ubicació pròxima a l’estació i visible des de l’avinguda Barcelona.