L’Associació d’Automòbils Antics de Rubí rep el 3r Premi Elegància en el Ral·li de Sitges

Imagen noticia
Prohibit fer foc en terreny forestal fins al 15 d’octubre
18 de marzo de 2019
Imagen noticia
Èxit de participació a la Matanza do Porco de la Irmandade Galega
20 de marzo de 2019

L’Associació d’Automòbils Antics de Rubí rep el 3r Premi Elegància en el Ral·li de Sitges

Imagen noticia

L’Associació d’Amics d’Automòbils Antics de Rubí, amb el Fort T de 1924 propietat de l’Ajuntament, han estat reconeguts amb el 3r Premi Elegància en el Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges, disputat aquest passat cap de setmana.

La 61a edició del Ral·li, que va comptar amb la participació de més d’una setantena de vehicles, va arrencar dissabte amb les verificacions tècniques prèvies al parc davant L’Illa Diagonal de Barcelona, on van quedar exposats durant tot el dia.

Diumenge a les 8.30 hores tots els participants, ja vestits d’època d’acord amb el vehicle que presentaven a la competició es van reunir a la plaça Sant Jaume, on van degustar plegats una xocolatada.

La sortida del ral·li va tenir lloc a les 10.30 hores i els més de 70 vehicles participants van enfilar pels carrers de Barcelona fins a les costes del Garraf amb destinació al Port d’Aiguadolç de Sitges, on van ser rebuts per la direcció del Port. Cap a les 13.30 hores, els cotxes van desfilar pels carrers de Sitges fins a La Fragata, on es va celebrar el concurs d’Elegància. El tercer premi va ser pels membres de l’entitat rubinenca, convenientment abillats de bombers d’època, ja que el Fort T rubinenc era un antic cotxe de bombers. Els simpàtics bombers es van guanyar l’admiració de grans i petits, i molts van voler fer-se fotos amb els bombers i el seu cotxe.

Tant el premi com la participació en el ral·li ha estat possible gràcies a l’Associació d’Amics d’Automòbils Antics de Rubí, que té cura durant tot l’any del cotxe de bombers, duent a terme les tasques de conservació i manteniment i fent un esforç per poder treure el vehicle a passejar de tant en tant. El tercer premi és un reconeixement al valor històric del patrimoni industrial i cultural de Rubí i a la tasca incansable de l’entitat perquè el cotxe llueixi en tota la seva esplendor.

Des de l’Associació, reclamen, això sí, un espai adequat per guardar el Ford T en les millors condicions i poder fer les feines de conservació amb garanties.