L’Associació de la Gent Gran de Rubí celebra la Festa de la Tardor amb diverses activitats

full colors
El festival Full Colors transforma la plaça Josep Tarradellas en una mostra d’art urbà
20 de octubre de 2021
establiment mort ganivetada
Els Mossos detenen dos joves per l’assassinat del comerciant rubinenc
20 de octubre de 2021

L’Associació de la Gent Gran de Rubí celebra la Festa de la Tardor amb diverses activitats

L’Associació de la Gent Gran organitza moltes activitats al Centre Cívic de Rubí. / Arxiu

El Centre Cívic de Rubí, ubicat al carrer Magallanes, 60, arrenca la programació del nou curs, un conjunt d’actes organitzats per l’Associació de la Gran de Rubí.

L’entitat ha aconseguit reactivar gairebé totes les activitats que es programaven abans de la pandèmia i a més ha recuperat la Festa de la Tardor, que tindrà lloc durant el mes de novembre. La festa té programades cinc activitats. En primer lloc, l’homenatge a la gent gran el 3 de novembre a les 16.30 h, que servirà per retre honors a Isabel Gallart i Miquel Brocal, i que comptarà amb l’actuació de la coral Josep Rusiñol.

També hi haurà una actuació del grup Musico Vocal Atardecer, acompanyats per la Coral Unió Rubinenca, el 9 de novembre a les 16.30 h. Diversos grups de ball en línia i de sevillanes actuaran el 18 de novembre a les 16.30 h, menter que el 24 de novembre serà el torn del Casal Xou, el grup escènic de l’entitat. L’espectacle també serà a les 16.30 h. Per tancar la Festa de la Tardor, l’Associació de la Gent Gran de Rubí ha organitzat una actuació del grup de balls de saló, del grup de tai-txi i de la colla sardanística del casal Esperit Sempre Jove. L’acte serà el 29 de novembre a les 16 h i totes les activitats tindran lloc a l’interior del casal.

Pel que fa a les activitats habituals del casal, hi ha propostes físiques i de benestar corporal, manualitats, escèniques i musicals, formatives i culturals, a banda de sortides i viatges. En total, són més d’una trentena de propostes i comptaran amb la participació de mig miler de persones cada setmana.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *