L’associació Rubí TEA impulsa la Setmana de l’Autisme

Imagen noticia
El Sènior Masculí del CNR atrapa el líder
27 de marzo de 2018
Imagen noticia
L’?’ptims Club Triatló queda quinzè a la Primera Divisió de la lliga de clubs
29 de marzo de 2018

L’associació Rubí TEA impulsa la Setmana de l’Autisme

Imagen noticia

L’entitat rubinenca Rubí TEA ha organitzat la primera Setmana de l’Autisme amb el suport de l’Ajuntament. L’entitat, una associació de persones afectades pel trastorn de l’espectre autista i les seves famílies, ha preparat per als pròxims dies diverses activitats i una festa popular.

La primera de les activitats serà el 3 d’abril amb una selecció de bibliografia i projeccions relacionades amb l’autisme a partir de les 17.30 hores a la Biblioteca. L’endemà, 4 d’abril, està previst un taller infantil a les 17.30 hores a la Biblioteca, sota el títol ‘El mapa del trencaclosques’.

Però la gran activitat de Rubí TEA arribarà el 8 d’abril, amb una cursa i una festa popular. A les 10 hores s’organitzarà una cursa que es farà pels carrers del centre de la ciutat. La inscripció és gratuïta i els dorsals s’entregaran mitja hora abans de l’inici de l’activitat a la plaça del Doctor Guardiet, on sortirà i finalitzarà la carrera.

Ja a les 11 hores, començarà la Festa de l’Autisme, que s’allargarà fins a les 14.30 hores. Durant la festa, hi haurà activitats infantils, una parada que repartirà informació sobre el trastorn de l’espectre autista, vendrà productes i recollirà donacions. Hi haurà diverses actuacions musicals a càrrec de Tronats del Tabal i del grup musical Chapaos a la nueva. A més, està previst que participin en la festa els Castellers de Rubí i la Colla de Gegants de l’Escola Teresa Altet i s’oferirà una xocolatada per tothom.