‘Las aventuras de Ladybug’, Star Wars o el Barça, les mones de xocolata més buscades

Imagen noticia
El Sènior Masculí del CNR atrapa el líder
27 de marzo de 2018
Imagen noticia
L’?’ptims Club Triatló queda quinzè a la Primera Divisió de la lliga de clubs
29 de marzo de 2018

‘Las aventuras de Ladybug’, Star Wars o el Barça, les mones de xocolata més buscades

Imagen noticia

Les pastisseries locals ofereixen any rere any un gran ventall de mones de xocolata de diverses temàtiques. Princeses, castells, sèries de dibuixos animats o de televisió o relacionades amb el món de l’esport, i especialment, amb el futbol, són algunes de les mones més demanades pels infants rubinencs.

El propietari de La Lyonesa, Ferran Jorba, explica que la superheroïna Ladybug es troba per segon any consecutiu entre les mones més demandades, amb la novetat de les nines japoneses Gorjuss o la sèrie adolescent ‘Yo soy Luna’. Com altres anys, es mantenen entre les més buscades les mones relacionades amb els dibuixos La Patrulla Canina i Pocoyó i les dedicades al món del futbol. En aquest establiment, enguany han elaborat mones dedicades a tres clubs: el Barça, el Reial Madrid i el Betis.

També són molt populars les sèries sobre competicions de cotxes i motos, com els quatre per quatre ‘Blaze and the Monster Machines’, la pel·lícula Disney ambientada a Mèxic ‘Coco’ i alguns clàssics que mai fallen com Star Wars.

A la pastisseria Sant Jordi, les temàtiques més populars són Ladybug, els castells i princeses, Star Wars i el Barça. Maria Auxili Rufé, propietària de la Sant Jordi, explica que acostumen a preguntar a famílies del seu entorn amb nens petits per les sèries o pel·lícules de moda, a banda de treballar en les figures imprescindibles de cada any: ous, cases i castells.

L’elaboració del dolç i del seu muntatge i decoració requereix algun temps, per això els pastissers locals van començar a preparar les mones a principis de febrer.

Quant als preus de les mones de xocolata, aquests es mantenen bastant estables en comparació amb els últims anys. La gerent de l’establiment Sant Jordi explica que els preus han pujat el mínim, un 1,5%. Tot i això, el rang de preus de les mones és prou moderat: dels 18 fins als 70 euros, amb pics de venda centrats en les mones d’entre 25 i 40 euros.

A la Lyonesa, les mones més petites oscil·len entre els 20 i els 25 euros, mentre que les creacions més elaborades com els castells pugen fins als 60 euros aproximadament.