L’AUP vol que l’Ajuntament treballi per reduir la bretxa digital

pensions bancs
Una seixantena de persones es manifesten contra les comissions bancàries
27 de abril de 2021
pinar
El Rubí d’abans. Els orígens del barri del Pinar (anys 60)
27 de abril de 2021

L’AUP vol que l’Ajuntament treballi per reduir la bretxa digital

L’Alternativa d’Unitat Popular (AUP) presentarà una moció per demanar a l’Ajuntament que posi en marxa serveis d’acompanyament digital per la ciutadania per tal de disminuir la bretxa digital i social que s’està produint per la ràpida digitalització de la societat. La formació política avisa que hi ha serveis que únicament es poden fer a través de les noves tecnologies, com ara les prestacions de la seguretat social, la sol·licitud de la renda mínima garantida, els ajuts pel comerç o, sense anar més lluny, la sol·licitud per aparcar a la zona taronja.

Per això, l’AUP demana que aquest nou servei sigui itinerant pels centres cívics, espais per a joves o casals de la gent gran o a les OAC i que es pugui demanar hora a través de serveis de telefonia. També proposen que hi hagi un acompanyament de l’administració per realitzar tràmits que només es poden realitzar via internet.

D’altra banda, l’Alternativa també presentarà una moció per demanar que l’Ajuntament s’adhereixi al manifest ‘Per un model energètic sostenible a Catalunya’, de la Federació d’Ecologistes de Catalunya.