L’avinguda de les Flors acollirà diumenge la 18a edició del Dia de l’Arbre Autòcton

Imagen noticia
El Casal Catalano-cubà homenatja diversos revolucionaris a l’Ateneu
21 de noviembre de 2018
Imagen noticia
Protegim Ca n’Oriol demana explicacions sobre el fracàs de la jornada participativa de dissabte al parc
23 de noviembre de 2018

L’avinguda de les Flors acollirà diumenge la 18a edició del Dia de l’Arbre Autòcton

Imagen noticia

El proper diumenge 25 de novembre, a partir de les 10.30 h, se celebrarà la 18a edició del Dia de l’arbre autòcton. En aquesta ocasió, l’espai escollit pel consistori per plantar els diferents exemplars ha estat la zona verda propera al parc dels Geranis, a la confluència entre les avingudes de les Flors i de Can Sucarrats.

Enguany es plantaran un centenar d’arbustives i d’arbres autòctons de fulla caduca, com ara roures, freixes, lledoners, aurons, nogueres i alerços, que configuraran un espai naturalitzat de frondoses de caràcter mediterrani.

A l’hora d’escollir les espècies, s’ha optat per exemplars amb tipologies de fulles molt diferents que, quan arribi la tardor, adoptaran una àmplia gamma de tonalitats ─groc, taronja i vermell─, proporcionant a aquesta zona un aspecte molt vistós. Els exemplars de lledoners més grans es col·locaran alineats a l’avinguda de les Flors. Tot plegat, amb l’objectiu de fomentar i promoure la repoblació d’espècies vegetals en aquesta zona d’Els Avets.

Des del consistori es recomana als assistents que portin les seves eines de casa, per tal que tots els participants disposin dels recursos necessaris per a poder plantar els diferents exemplars.

L’avinguda de les Flors, arranjada recentment
Fa unes setmanes, l’Ajuntament va condicionar un tram de l’avinguda de les Flors, on s’ha creat una vorera fins ara inexistent entre l’Escola Ramon Llull i l’av. Can Sucarrats. A finals d’any també es millorarà l’enllumenat de la via.