L’empresa rubinenca Continental Automotive, Premi CIAC a la Millor empresa d’automoció de l’any

Imagen noticia
La plaça Pearson serà l’escenari de la festa de benvinguda dels infants saharauis acollits per famílies rubinenques
2 de julio de 2018
Imagen noticia
Inici de les obres per executar un nou tram del carril bici
4 de julio de 2018

L’empresa rubinenca Continental Automotive, Premi CIAC a la Millor empresa d’automoció de l’any

Imagen noticia

Continental Automotive, una companyia amb gairebé 30 anys d’història i prop de 900 treballadors repartits entre les seves dues plantes de Rubí, ha estat guardonada amb el Premi CIAC a la Millor empresa d’automoció de l’any. El lliurament dels guardons va tenir lloc en el marc del Míting d’Auto, organitzat pel Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC), el dijous passat al vespre a la Casa Llotja de Mar de Barcelona.

La firma amb seu a Rubí s’ha alçat amb el màxim dels guardons atorgats per CIAC en reconeixement a les companyies que amb la seva activitat impulsen la competitivitat de la indústria de l’automòbil del país. La facturació de Continental Automotive ha crescut un 30% durant els últims 3 anys i les inversions en R+D+I han estat molt significatives, tot incorporant nous processos productius per adoptar i liderar els canvis tecnològics del sector. El Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya també destaca que les persones són un dels punts claus de l’estratègia de Continental Automotive, com demostra que hagi generat 300 llocs de treball en només 3 anys, i el seu compromís amb la sostenibilitat. Continental Automotiva forma part d’un grup empresarial alemany.

Altres guardons CIAC han estat per Vilardell Purtí, al Millor pla d’internacionalització, al Grup PREMO, a la Millor estratègia d’innovació, i a SEAT Barcelona, a la Millor productivitat industrial.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *