L’entitat Frater-Nadal augmenta un 11% l’entrega d’aliments a persones vulnerables

Imagen noticia
Los 40 Principales cancel·la definitivament el festival Primavera Pop
14 de abril de 2020
Imagen noticia
Tot pot esperar
16 de abril de 2020

L’entitat Frater-Nadal augmenta un 11% l’entrega d’aliments a persones vulnerables

Imagen noticia

L’entitat rubinenca Frater-Nadal s’encarrega, juntament amb altres associacions locals, d’entregar aliments a les persones més vulnerables de la ciutat. Abans de l’inici de la crisi sanitària, l’entitat lliurava aliments a 1.150 persones, una xifra que ha augmentat ara fins a les 1.555 persones, el que suposa un 11% més de gent que ara necessita aquest servei d’assistència alimentària.

«Hem tingut un augment substancial de famílies que demanen ajuda i hem pogut fer-hi front fonamentalment pel Banc d’Aliments», ha explicat Jordi Ibiza, de Frater-Nadal, que també ha afegit que estan repartint menjar preparat específicament destinat a «gent gran i infants» que es troben en situació de risc.

Frater-Nadal reparteix aliments a les famílies vulnerables cada dijous des del seu magatzem, situat al Doctor Gimbernat, però aquests darrers dies fins i tot ha de fer algun repartiment fora d’aquest horari per famílies que tenen necessitats urgents i que venen derivades de Serveis Socials de l’Ajuntament: «Cada setmana tenim gent nova».

El repartiment s’ha pogut continuar fent tots els dijous gràcies a la trentena de voluntaris de l’entitat que han decidit assumir els riscos del contagi per poder ajudar a aquestes persones: «Sense ells no ho haguéssim pogut fer, vull agrair-los el seu ajut per poder seguir l’activitat, poder continuar donant aquests aliments a les famílies que els necessiten», ha explicat Ibiza. El repartiment es fa amb material de protecció i seguin totes les indicacions sanitàries. Per prevenció, hi ha tres voluntaris que no estan participant, ja que es tracta de persones que formen part de col·lectius de risc.