L’entitat Frater-Nadal augmenta un 11% l’entrega d’aliments a persones vulnerables

Imagen noticia
Los 40 Principales cancel·la definitivament el festival Primavera Pop
14 de abril de 2020
Imagen noticia
Tot pot esperar
16 de abril de 2020

L’entitat Frater-Nadal augmenta un 11% l’entrega d’aliments a persones vulnerables

Imagen noticia

L’entitat rubinenca Frater-Nadal s’encarrega, juntament amb altres associacions locals, d’entregar aliments a les persones més vulnerables de la ciutat. Abans de l’inici de la crisi sanitària, l’entitat lliurava aliments a 1.150 persones, una xifra que ha augmentat ara fins a les 1.555 persones, el que suposa un 11% més de gent que ara necessita aquest servei d’assistència alimentària.

“Hem tingut un augment substancial de famílies que demanen ajuda i hem pogut fer-hi front fonamentalment pel Banc d’Aliments”, ha explicat Jordi Ibiza, de Frater-Nadal, que també ha afegit que estan repartint menjar preparat específicament destinat a “gent gran i infants” que es troben en situació de risc.

Frater-Nadal reparteix aliments a les famílies vulnerables cada dijous des del seu magatzem, situat al Doctor Gimbernat, però aquests darrers dies fins i tot ha de fer algun repartiment fora d’aquest horari per famílies que tenen necessitats urgents i que venen derivades de Serveis Socials de l’Ajuntament: “Cada setmana tenim gent nova”.

El repartiment s’ha pogut continuar fent tots els dijous gràcies a la trentena de voluntaris de l’entitat que han decidit assumir els riscos del contagi per poder ajudar a aquestes persones: “Sense ells no ho haguéssim pogut fer, vull agrair-los el seu ajut per poder seguir l’activitat, poder continuar donant aquests aliments a les famílies que els necessiten”, ha explicat Ibiza. El repartiment es fa amb material de protecció i seguin totes les indicacions sanitàries. Per prevenció, hi ha tres voluntaris que no estan participant, ja que es tracta de persones que formen part de col·lectius de risc.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *