Les parades de bus dels carrers Santa Eulàlia i Doctor Ferran ja compten amb una plataforma accessible

Imagen noticia
Rubí Acull pinta un mural de protesta contra les morts al Mediterrani
7 de agosto de 2018
Imagen noticia
Protecció Civil de la Generalitat activa l’Alerta del Pla INUNCAT per pluges intenses aquesta tarda a qualsevol punt del territori
9 de agosto de 2018

Les parades de bus dels carrers Santa Eulàlia i Doctor Ferran ja compten amb una plataforma accessible

Imagen noticia

L’Ajuntament ha construït plataformes a dues parades de l’autobús urbà per tal de fer-les accessibles. Es tracta de les parades situades en els carrers Santa Eulàlia, a la Zona Nord, i Doctor Ferran, a Ca n’Alzamora.

En el primer cas, el consistori ha optat per modificar la ubicació de la parada, ja que fins ara estava situada al mateix carrer Santa Eulàlia, en pendent i en un tram de vorera estreta. La parada s’ha traslladat a la carretera de Sabadell, a l’encreuament amb el carrer Santa Eulàlia, i s’hi ha construït una plataforma de 10 metres de llarg. També s’hi ha instal·lat un banc.

Pel que fa a la parada del Doctor Ferran, on fins ara hi havia una reculada exclusiva per a l’autobús, moltes vegades ocupada per vehicles privats mal estacionats, també s’ha creat una plataforma de 10 m de llargària.
Segons el consistori, després de l’estiu es col·locarà la marquesina a la parada de Països Catalans, a Can Sedó, que temps enrere ja es va fer accessible amb la instal·lació d’una plataforma amb mòduls de formigó prefabricat.

L’objectiu d’aquestes actuacions és millorar l’accessibilitat de la ciutadania a l’hora de pujar i baixar de l’autobús, no només a persones amb mobilitat reduïda, sinó de tots els usuaris. A més, aquest tipus d’estructures també permeten reduir el temps de reincorporació dels busos a la calçada.