Les sardanes tornen a Rubí aquest diumenge amb una audició de la Cobla Contemporània als jardins de l’Ateneu

Imagen noticia
Paraigües de colors omplen el carrer central de l’illa de vianants
22 de julio de 2020
Imagen noticia
El Ple demana resoldre de forma urgent la tramitació de les subvencions a entitats locals pendents del 2019
27 de julio de 2020

Les sardanes tornen a Rubí aquest diumenge amb una audició de la Cobla Contemporània als jardins de l’Ateneu

Imagen noticia

Després de mesos sense activitat sardanista a la ciutat pel coronavirus, el 26 de juliol a les 18.30 h, el Foment de la Sardana ha organitzat una audició als jardins de l’Ateneu. Un concert que anirà a càrrec de la Cobla Contemporània i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí.

L’audició porta per títol ‘Festa Major Contemporània’ i serà un recull de les diverses disciplines i gèneres que han portat a la Cobla Contemporània a 25 anys de grans èxits. La cobla pren la música més coneguda i la interpreta al ritme i el tempo característics de la sardana amb l’objectiu de fer de la sardana una festa i apropar-se a nous públics.

El programa de l’audició es divideix en quatre parts: Contemporanis, Confinats, Sardaxou Cinema i Festa Major. En la primera part, es podran escoltar les sardanes ‘Per sempre’, de Marc Timón; ‘Dels fillols als padrins’, de Xavier Ventosa; ‘Brut natura’, de Jordi Feliu; i ‘Lídia’, d’Enric Ortí. A la segona part, es podran sentir ‘Color esperança’, de Jordi Muñoz; ‘Dalt d’un terrat’, de Raúl Lacilla; i ‘Resistirem’, de Jeroni Velasco. A la tercera part, el protagonisme serà per ‘Grease’, de Martí de Joan; ‘Una de l’oeste’, de Robert Agustina; i ‘Rocky sardan’music’, d’Olivier Marquès. I per tancar el concert, se sentiran ‘SardaRosalía’ i ‘SardaPoquet’, de Jeroni Velasco.

L’aforament permès del concert és de 110 persones i les persones hauran de portar mascareta. Per assistir-hi caldrà inscriure’s a través de l’adreça electrònica https://cursos.ajuntamentrubi.cat/ca/cursos/1233/concert-de-sardanes o bé allà mateix si l’aforament no està ple.