L’Escardívol acollirà el 18 de maig el festival Los 40 Primavera Pop

Imagen noticia
Les pràctiques sexuals dels antics romans, tema de la nova mostra al Museu Municipal El Castell
22 de febrero de 2019
Imagen noticia
Els plans d’ocupació donen feina a una seixantena de rubinencs
26 de febrero de 2019

L’Escardívol acollirà el 18 de maig el festival Los 40 Primavera Pop

Imagen noticia

Rubí tornarà a ser la seu del festival Los 40 Primavera Pop, organitzat per l’emissora de ràdio Los 40 amb el suport de l’Ajuntament. El macroconcert se celebrarà el dissabte 18 de maig a l’Escardívol i, com en les dues primeres edicions, l’accés serà gratuït.

S’espera que durant les properes setmanes l’emissora de ràdio vagi desvetllant el cartell d’artistes que hi actuaran. Un cop més, el festival tindrà lloc en tres úniques ciutats de l’estat espanyol: el divendres 17 de maig a Madrid, el dissabte 18 a Rubí i el diumenge 19 a Màlaga. Com ja va passar l’any passat, el concert de Madrid serà l’únic de pagament.

Al voltant de 20.000 persones van passar el 2018 pel festival musical, que va reunir en un sol escenari una vintena d’artistes de gran èxit comercial. Pablo López, Aitana i Ana Guerra, Álvaro Soler, Adexe & Nau i Blas Cantó van ser alguns dels cantants que van aixecar més expectació en la passada edició.

L’alcaldessa, Ana M. Martínez, s’ha mostrat molt satisfeta que Rubí torni a acollir el festival musical. «Després de dues edicions d’èxit, podem dir que aquesta és una cita molt esperada per una part important dels rubinencs i rubinenques, especialment pels més joves però no només per ells; altres anys hem pogut veure com el concert reunia un públic molt familiar». La primera edil ha emmarcat aquest esdeveniment musical en una política cultural «diversa i oberta a tot tipus de gent».