L’Escardívol es prepara per l’arribada dels Reis Mags

Imagen noticia
El Bòjum recollirà els xumets dels infants que ja s’han fet grans per lliurar-los als Reis
3 de enero de 2018
Imagen noticia
El film d’espies ‘Kingsman’ tanca el cicle de cinema
5 de enero de 2018

L’Escardívol es prepara per l’arribada dels Reis Mags

Imagen noticia

Amb les habituals restriccions d’aparcament, que van arrencar dimecres, l’Escardívol es prepara per acollir l’acte de benvinguda a la ciutat dels Reis Mags d’Orient, que han anunciat la seva arribada per aquest dissabte 5 de gener a les 18 hores.

A partir de les 16.30 hores, els infants que encara no hagin lliurat la carta a Ses Majestats podran entregar-la al Carter Reial que estarà instal·lat a l’Escardívol. El Mag Rubisenc, com és tradicional, serà l’encarregat de guiar a Melcior, Gaspar i Baltasar fins a la ciutat, amb l’ajut de tots els assistents. L’alcaldessa, Ana M. Martínez, i un grup d’infants, triats per sorteig entre aquells que hagin deixat un desig a l’arbre dels desitjos del campament del Mag Rubisenc, donaran la benvinguda als Reis en nom de tots els rubinencs i rubinenques.

Un any més, per garantir que tots els infants puguin seguir l’esdeveniment, l’acte serà traduït simultàniament en llenguatge de signes per a persones sordes i hi haurà una fila zero per a persones amb mobilitat reduïda.

La sortida de la Cavalcada de Reis serà cap a les 18.30 hores des del carrer Joaquim Blume. La desfilada comptarà amb set carrosses: una per cada Rei, una pel Mag Rubisenc, una pel Carter Reial i dues per als caramels. “Repartirem 4 tones de caramels aptes per a celíacs, però aquest any estrenem caramels més tous, tipus goma”, explica el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez. Els dolços només es llençaran des de la primera i l’última carrossa per garantir la màxima seguretat dels assistents i evitar possibles accidents.

A més de les carrosses, que l’any passat van estrenar nous trons, més efectes especials i millor il·luminació, la desfilada comptarà amb una trentena d’elements més, com els grups de torxers, les bandes musicals o els cotxes antics que porten els regals. Enguany, també hi participaran els grups d’animació Les Montgolfiéres, d’Itàlia, i Les Allumeurs i Les Phaneles, de França.

Les carrosses partiran del carrer Joaquim Blume i recorreran per aquest ordre els carrers Cadmo, Prat de la Riba i Rafael Casanova, el passeig Francesc Macià, l’avinguda de Barcelona, la rambleta Joan Miró, el passeig de Les Torres, l’avinguda de Can Cabanyes, el passeig del Ferrocarril, els carrers Monturiol, Mare de Déu de Fàtima i Tres d’Abril, la carretera de Sant Cugat, els carrers Joan Maragall, Bartrina, Lluís Ribas i Cervantes, i novament l’avinguda de Barcelona, el passeig Francesc Macià i el carrer Montserrat, fins a acabar a la plaça del Doctor Guardiet. En aquest darrer punt, al voltant de les 21 hores, els Reis realitzaran la tradicional adoració al nen Jesús i s’acomiadaran dels rubinencs. Des de les 19.30 hores, l’espera en aquest punt final del recorregut estarà amenitzada per la companya Rah-Mon Roma, qui oferirà l’espectacle Sarau de Nadal, una combinació de contes i cançons.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *