L’Escola Montserrat participa per segona vegada en un projecte europeu de formació

Imagen noticia
L’illa de llum i el laberint, principals atractius de l’encesa de l’enllumenat de Nadal a Rubí
29 de noviembre de 2019
Imagen noticia
El Foment de la Sardana organitza una nova audició a la plaça Catalunya
3 de diciembre de 2019

L’Escola Montserrat participa per segona vegada en un projecte europeu de formació

Imagen noticia

El professorat de l’Escola Mare de Déu de Montserrat, per segona vegada, està elaborant el projecte d’Erasmus+ (2018-2020) ‘Enriching lives, opening minds’. Aquesta iniciativa, finançada per la Unió Europea, ha donat l’oportunitat a sis professors de l’escola de marxar a Anglaterra durant l’estiu del 2019 per fer cursos de formació a l’escola IPC d’Exeter.

El professorat ha pogut participar en cursos de perfeccionament de la llengua anglesa i l’aprenentatge de noves metodologies per ensenyar-la en altres assignatures. Tanmateix, ha permès als docents conèixer professorat d’arreu d’Europa per desenvolupar projectes de coŀlaboració i innovar en els recursos didàctics i en les metodologies.

Paral·lelament, aquesta acció docent, ha donat l’oportunitat al professorat implicat de generar nous projectes, com ara: Story tellings, Traveller book, Speaking corner, etc.

L’objectiu del projecte a llarg termini és integrar i prendre consciència de la utilitat i la importància de la llengua anglesa com a eina essencial de comunicació i de creixement social i personal.