L’escola Rivo Rubeo té ja un conserge provisional

Imagen noticia
Un centenar de persones condicionen l’entorn de la font de Sant Muç
18 de febrero de 2019
Imagen noticia
Oberta la inscripció en el Concurs de Comparses de Carnaval
20 de febrero de 2019

L’escola Rivo Rubeo té ja un conserge provisional

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí ha cercat una solució provisional per dotar amb un conserge l’escola Rivo Rubeo després de les queixes del centre educatiu dels darrers dies.

La setmana passada, la direcció del centre educatiu va dir que la situació de manca de conserge era «insostenible» després de diverses setmanes sense aquesta figura. Durant tots aquests dies sense un servei de consergeria, personal docent i administratiu ha hagut d’assumir aquestes tasques i el centre fins i tot es va veure obligat a prendre mesures extraordinàries, com ara obrir la porta només les hores d’entrada i sortida, demanar als alumnes que portessin tovallola de mà o no atendre les trucades telefòniques.

Davant d’aquesta situació, el consistori va decidir enviar a l’escola Rivo Rubeo el conserge que fins ara estava a l’Ateneu. Es tracta d’una solució temporal que pretén donar resposta a la necessitat de tenir un conserge mentre no es tira endavant el procediment de substitució del conserge del Rivo, actualment en curs.