L’escriptora rubinenca Marta Gracia Pons presenta ‘El olor de los días felices’

Imagen noticia
Més de 400 persones participen a la Festa de l’Autisme
8 de abril de 2019
Imagen noticia
Exposició de dibuixos de Carlos Martínez a edRa
10 de abril de 2019

L’escriptora rubinenca Marta Gracia Pons presenta ‘El olor de los días felices’

Imagen noticia

L’auditori de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler acollirà aquest dimecres 10 d’abril a les 19.30 h la presentació del llibre ‘El olor de los días felices’, la nova novel·la de l\’escriptora rubinenca Rubí Marta Gracia. L’obra està ambientada en la Barcelona dels anys 20, una època de profunds canvis socials, on la jove Anna Expósito donarà un gir a la seva vida i viurà una apassionant aventura a la conquesta dels seus somnis.

Aficionada al cinema, les revistes femenines i la cosmètica, quan abandona la Casa de la Misericòrdia, on ha crescut, la jove comença a treballar com a dependenta en una drogueria, on descobreix l\’art de la persuasió i les darreres novetats dels articles de bellesa. Un dia, per casualitat, troba una fotografia d\’una dona que podria ser la seva mare.

És aquí quan Anna decideix emprendre un camí a la recerca de la seva mare, que la durà a llocs diversos com Sant Feliu de Guíxols i Madrid, i fins a l\’exòtica Filipines. Al llarg d\’un camí ple de dificultats i sorpreses, Anna es convertirà en una de les primeres dones publicistes de l\’època.

La presentació comptarà amb la participació de la també escriptora rubinenca Gracia Pérez.