L’èxit ‘El pare de la núvia’ interpretada per Joan Pera arriba diumenge a La Sala

Imagen noticia
Planten més de 300 arbustos per reforestar el torrent de Can Serra
21 de octubre de 2020
Imagen noticia
Campanya de microfinançament per editar un nou disc de sardanes dedicades a Rubí
23 de octubre de 2020

L’èxit ‘El pare de la núvia’ interpretada per Joan Pera arriba diumenge a La Sala

Imagen noticia

L’obra ‘El pare de la núvia’, estrenada la passada temporada al Teatre Condal de Barcelona amb gran acollida pel públic i crítica, es podrà veure aquest diumenge 25 d’octubre al teatre municipal La Sala. Després de l’èxit d’Escape Room, el tàndem format per Joel Joan, qui també és el director, i Hèctor Claramunt van apostar per una altra comèdia com és ‘El pare de la núvia’, feta a mida del seu protagonista, el veterà Joan Pera. El repartiment de l’obra es completa amb Pep Sais, Maife Gil, Anna Carreño, Oriol Casals i Sergi Vallés.

A l’obra, en Francesc Ramon Pujols-Pinyol, mestre galeter i artífex de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol, està d’enhorabona. La Meritxell, la seva única filla, està a punt de casar-se amb el Bernat, un noi com cal i que és la nineta dels ulls d’en Francesc Ramon. El gendre ideal.

Endut per l’emoció, el Francesc Ramon ha organitzat el «bodorrio» del segle. Ha convidat a amics, coneguts i desconeguts, contractat a la millor companyia de circ per a la canalla, l’orquestra simfònica més important de casa nostra per amenitzar la vetllada i l’empresa de pirotècnia més reconeguda del país per a la traca final.

Però tot agafa un gir inesperat quan, el dia abans del casament, en Francesc Ramon descobreix amb espant que la mare del seu futur gendre va ser una antiga amant seva i que va parir al Bernat, el seu futur gendre, nou mesos després de la seva última infidelitat… I si resulta que els nuvis són també germans?

La funció serà a les 18.30 h i les entrades es poden comprar a https://teatrelasalarubi.koobin.cat.