L’Horitzó Can Mir acaba la primera volta invicte

Imagen noticia
Es recullen quatre contenidors de residus d’agulles d’origen domèstic en els darrers 9 mesos
13 de febrero de 2020
Imagen noticia
Més de 2.000 persones es mobilitzen contra els abocadors a Rubí
15 de febrero de 2020

L’Horitzó Can Mir acaba la primera volta invicte

L’Horitzó Can Mir de futbol 7 ha acabat la primera volta de la Segona Divisió de la Weleague7 invicte després de guanyar al Nou Estadi Municipal de Cornellà a l’Insecor B.

El partit va acabar 0-4, encara que els cornellanencs van lluitar de valent durant els quatre períodes del partit i van posar les coses difícils als rubinencs.

L’equip visitant no va fer un bon partit, tot i que sí que va tenir moltíssimes ocasions de gol, que van ser aturades pel porter de l’Insecor B. Només les errades dels davanters rubinencs i l’encert del porter rival van impedir una golejada més àmplia.

Els gols van anar arribant a poc a poc. En el primer quart, Ayoub el Kassah va obrir el marcador i el va seguir poc després Juan Girón. En el segon i tercer quart no hi va haver gols i ja en el darrer parcial, José Girón va anotar dos gols més per deixar el marcador en un definitiu 0-4.

Derrota de l’Horitzó B de bàsquet
D’altra banda, l’Horitzó B de bàsquet va perdre contra el Rel Attacks per 17-19 en un partit que va tenir més emoció que bon joc. L’Horitzó B va tornar a sortir derrotat, aquest cop per només una cistella de diferència i va acabar pagant el fluix inici de partit, en el qual es va veure superat pel conjunt barceloní.

En els altres quarts, l’equip vallesà va haver d’esforçar-se per remuntar el marcador i gairebé ho va aconseguir, perdent el segon per només un punt i guanyant els altres dos, però al final va quedar dos punts per sota.

L’equip va millorar notablement la seva imatge i especialment bona va ser l’actuació del nou jugador, José Manuel María, que va fer 7 punts.

Per l’Horitzó van jugar J. Manuel María (7), Daniel Latre (4), Albert Almirall (2), Cristóbal Galán (2), Yerai Asensio (2), Raquel Galán, Sergi Andreu, Enric Largo, Fidel Peña i Alex Fortea.

L’Horitzó A, per la seva banda, no va jugar el partit amistós que tenia programat contra el Fedamar Valldemía de Mataró perquè aquest no es va presentar.