L’OAC comença a realitzar petits tràmits sense cita prèvia

Imagen noticia
Comencen les obres de rehabilitació del Casino després d’un any i mig de retard
7 de julio de 2020
Imagen noticia
Concert de Roger Margarit aquest divendres des del terrat de l’Antiga Estació
9 de julio de 2020

L’OAC comença a realitzar petits tràmits sense cita prèvia

Imagen noticia

L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) del centre de la ciutat ha començat a atendre tràmits senzills sense cita prèvia amb la intenció d’agilitzar l’atenció al ciutadà. Es tracta de tràmits senzills que no comporten una gran inversió de temps, com ara voltants i certificats.

El tancament del servei durant el confinament i la posterior obertura limitada amb cita prèvia ha provocat una acumulació de peticions de gestió. A més, l’equip d’atenció a la ciutadania s’ha anat reincorporant de manera gradual a mesura que s’ha avançat en el desconfinament i la finalització de l’estat d’alarma.

Ara mateix, l’OAC atén en horari intensiu de dilluns a divendres de 8 h a 14 h. Les cites s’han de reservar a través del sistema de cita prèvia. Cal una cita per tràmit, però no hi ha límit de petició de cites.

Un cop s’ha fet la reserva de cita, els usuaris reben un missatge de confirmació que conté un codi QR, que cal validar el dia de la cita a l’expenedor. Si no es disposa de l’identificador, la validació s’haurà de fer al taulell d’informació. Passats 10 minuts de l’hora de la cita, aquesta caduca.