L’Obrador oferirà grans cors d’òpera i àries de concert

Imagen noticia
Dani Flaco acosta el seu pop de cantautor al públic rubinenc
26 de junio de 2018
Governança amb perspectiva de gènere
28 de junio de 2018

L’Obrador oferirà grans cors d’òpera i àries de concert

Imagen noticia

El concert de Festa Major de l’Obrador Coral girarà en aquesta edició al voltant dels grans cors d’òpera i àries de concert. Aquest és el tema triat per l’entitat, que cada any ofereix un gran concert a l’amfiteatre del Castell. En aquesta ocasió, l’espectacle serà el 30 de juny a les 22.30 hores i el preu per assistir-hi serà de 4 euros.

El repertori inclou aquells grans cors d’òpera i àries de concert que l’Obrador considera més representatius, amb autors, èpoques i intencions variades. Hi haurà intervencions de grans veus i registres en boca de grans cantants, alguns dels quals venen del Gran Teatre d’?’pera del Liceu, i també hi haurà dos pianistes de categoria que acompanyaran els cantaires.

Des de Mozart fins a Puccini, passant per Donizetti, Rossini i Verdi, hi haurà un recorregut musical profund que farà les delícies dels amants de la música clàssica i el món de l’òpera.

L’Obrador ha preparat amb molta cura aquest concert amb la intenció que el públic també hi pugui participar, cantant, en alguns moments, conjuntament amb els cantaires. Tot plegat per oferir un espectacle musical amè, de qualitat i participatiu.