L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania i la Finestra Única Empresarial obren amb cita prèvia

Imagen noticia
Sorea impulsa un programa per controlar espècies invasores de flora a les instal·lacions de tractament de l’aigua
22 de mayo de 2020
Imagen noticia
El Grup Fotogràfic El Gra farà una aportació solidària de 500 euros a ASAV
26 de mayo de 2020

L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania i la Finestra Única Empresarial obren amb cita prèvia

Imagen noticia

A partir d’aquest dilluns, Rubí ha entrat en la fase 1 del desconfinament i alguns equipaments municipals començaran a recuperar l’activitat presencial. Així, a part d’avui ja es pot anar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) i a la Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER) amb cita prèvia. L’OAC funcionarà de dilluns a divendres de 8 h a 14.30 h i s’haurà de reservar cita prèvia a través del web citaprevia.gestorn.com/rubi. En el cas de la FUER, caldrà demanar cita a través del telèfon 93 588 70 00 (extensions 1402, 1403 o 1442) o del correu electrònic [email protected], tant per fer tramitacions i seguiment d’expedients d’empresa com per sol·licitar l’assessorament a persones emprenedores. Pel que fa al Rubí Forma, té previst obrir durant els propers dies i com la resta d’equipaments, serà obligatori concertar cita prèvia per poder rebre atenció presencial.

D’altra banda, l’Ajuntament està estudiant un emplaçament alternatiu pel mercadal dels dissabtes per tal de poder-lo obrir amb les garanties de seguretat necessàries. Un cop s’acordi la nova ubicació, el mercadal s’obrirà.

Equipaments culturals
El Museu Municipal Castell tornarà a obrir al públic el 3 de juny amb un aforament limitat i horari restringit: dimecres i divendres de 16 h a 20 h, dissabte d’11 h a 14 h i de 16 h a 20 h, i diumenges i festius d’11 h a 14 h. Les sales expositives no tornaran a estar operatives fins a la fase 2.

Pel que fa a la Biblioteca obrirà el 8 de juny, només per a préstecs i reserves amb cita prèvia. Les comandes s’hauran de fer a bibliotecavirtual.diba.cat, als telèfons 93 699 84 53 i 93 588 70 00 (extensió 4416) o al correu electrònic [email protected] Qui vulgui retornar el material que tenia prestat ho podrà fer a partir del 2 de juny a través de la bústia exterior de l’equipament. No es faran actes culturals ni es podrà accedir a altres espais més enllà de la recepció. Tampoc funcionarà el préstec interbibliotecari, el servei d’internet, la wifi ni els lavabos.

La resta d’equipaments culturals de la ciutat: l’Ateneu, el Celler, l’Antiga Estació, l’Aula Cultural o la Torre Bassas i els centres cívics seguiran tancats al públic.