L’Olímpic Can Fatjó estrenarà coberta de tribuna a principis del 2021

Imagen noticia
Rubí aporta 560 kg de menjar al Banc d’Aliments en la campanya de reciclatge de vidre
23 de diciembre de 2020
Imagen noticia
L’empresa Robin Hat es trasllada a unes noves instal·lacions a Can Rosés
28 de diciembre de 2020

L’Olímpic Can Fatjó estrenarà coberta de tribuna a principis del 2021

Imagen noticia

L’alcaldessa, Ana M. Martínez, i els regidors de Planejament Urbà, Rafael Güeto; d’Esports i Obra Pública, Juan López; i de Projecció de la Ciutat, Moisés Rodríguez, han visitat les obres de la coberta de la tribuna del CF Can Fatjó, acompanyats de representants del club.

Els treballs, que van començar al juliol, permetran millorar el confort de la instal·lació esportiva. L’actuació consisteix en la construcció d’una coberta que donarà ombra a la part central de la grada del CF Olímpic Can Fatjó, alhora que també protegirà del sol i la pluja els accessos als vestidors i al bar. Les obres de fonamentació de la coberta i la col·locació de l’estructura metàl·lica ja han finalitzat. La coberta té aproximadament 640 m2 i incorporarà il·luminació led. Anirà folrada a la part inferior amb planxes de policarbonat de diferents tonalitats, convertint així l’estructura en un element vinculat a la proposta ‘Color’. Les obres també connectaran els desaigües de la coberta a la xarxa de clavegueram general.

Les obres de la coberta de la tribuna del CF Can Fatjó formen part del Pla d’inversions financerament sostenible (PIFS) i les executa l’empresa Serveis Integrals 360 Plus per un import de 380.000 euros.