L’Olímpic Can Fatjó presenta els 23 equips del club d’aquesta temporada

Imagen noticia
C’s vol repetir a la ciutat el triomf electoral que va obtenir el 2015
7 de diciembre de 2017
Imagen noticia
El Bòjum comença a prendre forma
12 de diciembre de 2017

L’Olímpic Can Fatjó presenta els 23 equips del club d’aquesta temporada

Imagen noticia

El Municipal de Can Fatjó va acollir aquest diumenge al migdia l’acte de presentació oficial dels 23 equips del club per aquesta temporada 2017-2018. La presentació va comptar amb l’assistència de l’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, i el regidor d’Esports, Juan López. Abans de l’inici de l’acte, es va guardar un minut de silenci per la mort de la mare del secretari de l’Olímpic, José Antonio Montoya.

Els diferents conjunts del club van anar desfilant des del túnel del vestuari fins al centre del camp. Primer l’equip femení i després prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, cadets, juvenils, amateur B, Amateur A i veterans. La desfilada la van tancar els membres de la junta directiva, formada per Trinidad García (president honorífic), José Piña (president), Ángel Moreno (tresorer), José Luis Dorado, José Gil i José Manuel Villena (vocals), Javier Pesado (director esportiu) i David Galobardes i Marc Maymó, com a coordinadors de futbol base. Va faltar el secretari, José Antonio Montoya, per l’enterrament de la seva mare.

L’acte va finalitzar amb un discurs de l’alcaldessa, qui va valorar la feina desenvolupada per l’Olímpic i va felicitar pel seu 50è aniversari el club. Tot seguit, la junta va agrair als pares la confiança dipositada en l’Olímpic per a l’aprenentatge del futbol i dels valors de l’esport i del joc en equip per part dels seus fills. L’himne del club i un refrigeri per a tots els participants van servir per cloure l’acte.