L’Orelletes, el nou gegantonet de Geganters de Rubí, protagonista de les activitats geganteres de Festa Major

Imagen noticia
Maldita Nerea reuneix milers de persones a l’Escardívol en la Nit Golfa
1 de julio de 2018
Imagen noticia
L’empresa rubinenca Continental Automotive, Premi CIAC a la Millor empresa d’automoció de l’any
3 de julio de 2018

L’Orelletes, el nou gegantonet de Geganters de Rubí, protagonista de les activitats geganteres de Festa Major

Imagen noticia

La XXV Trobada de Gegants, que va tenir lloc dissabte a la tarda, va comptar amb la participació d’una desena de colles. Entre aquestes, la de Balsareny \’Els k + Sonen\’, Sant Andreu del Palomar, Masquefa, Santpedor, Capgrossos de Rubí, Capgrossos de Rubí CN, Colla de Gegants Escola de Ca n\’Alzamora, Colla de Gegants El Pinar, Colla de Gegants Escola Teresa Altet i Colla i la Colla de Geganters de Rubí.

La trobada va arrencar amb la plantada de figures a la plaça Pere Aguilera, des d’on es va iniciar la tradicional desfilada de gegants i capgrossos pel centre de la ciutat i fins a la rambla del Ferrocarril, on va tenir lloc la presentació de les colles, els parlaments i la ballada dels gegants.

En aquesta Festa Major, el protagonista de les activitats geganteres ha estat l’Orelletes, el nou gegantonet de Geganters de Rubí, una figura amb forma de llop, que s’ha presentat per la festa gran. L’Orelletes es va batejar el primer dia de la Festa i va ser apadrinat per la gegantona Matilda, de l’escola Ca n’Alzamora, i pels gegantins de la colla de Sant Llorenç Savall. A més, els gegantons Laia i Galderic han lluït els seus nous vestits.