Los 40 ON TOUR fan ballar als rubinencs i rubinenques durant la matinada de divendres

Imagen noticia
Clàssics de sempre al Ball d’Envelat
29 de junio de 2018
Imagen noticia
Maldita Nerea reuneix milers de persones a l’Escardívol en la Nit Golfa
1 de julio de 2018

Los 40 ON TOUR fan ballar als rubinencs i rubinenques durant la matinada de divendres

Imagen noticia

Per tercer any consecutiu, la gira de Los 40 ON TOUR ha fet parada a la Festa Major de Rubí aconseguint una participació exitosa del públic rubinenc any rere any. Cap a les 2:30h de la matinada, els locutors Neus González i Adrián Soler van pujar a l\’escenari de l\’Escardívol per punxar els hits comercials ballables més escoltats a l\’emissora, amb música d\’artistes tant nacionals com internacionals.

Els presentadors de Los 40 Catalunya van animar al públic rubinenc mentre feien de discjòqueis, en una sessió protagonitzada per la música pop, dance, reggeaton i rumba. Tots dos van participar al maig en el Festival Los 40 Primavera Pop celebrat a la nostra ciutat.

A l\’Escardívol es van escoltar cançons d\’artistes internacionals com Calvin Harris, Jennifer López, Shakira, Macklemore i Rudimental, Morat, altres del panorama espanyol com Aitana i Ana Guerra, Álvaro Soler i també artistes en català com Bongo Botrako, Txarango o La Pegatina, entre d\’altres.

Milers de rubinencs i rubinenques, principalment públic jove, van ballar durant més de dues hores al ritme dels èxits del moment. González i Soler van seguir punxant cançons actuals i temes de l\’estiu dels últims temps fins a les 5 de la matinada, un concert que va aconseguir la màxima afluència de la nit de divendres d\’entre tots els actes de la programació.