M. Querol (PP): «ERC es vol desmarcar del govern abans de les eleccions»

Imagen noticia
L’aposta solidària d’Entreveïns passa per l’emprenedoria social
3 de abril de 2014
El rubinenc Joan Sardà, un dels protagonistes de ‘Las cartas de la Pirenaica’
7 de abril de 2014

M. Querol (PP): «ERC es vol desmarcar del govern abans de les eleccions»

Imagen noticia

La presidenta del Partit Popular (PP) a Rubí i cap de l’oposició a l’Ajuntament, Mònica Querol, ha criticat la «irresponsabilitat» d’Esquerra Republicana (ERC) per trencar el pacte de govern amb el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC): «No han pensat en la ciutat, el motiu de fons d’aquesta ruptura és que ERC es vol desmarcar del govern abans de les eleccions, després d’una dècada fent costat al govern socialista».

Segons Querol, portaveu del principal grup a l’oposició els motius que ha donat la formació republicana per trencar el pacte de govern són excuses: «El PSC de Rubí abans era molt més espanyolista abans que no pas ara, que de fet, ningú sap ben bé que vol ni el de Rubí, ni el PSC en general», apunta. A més, afegeix que «si el motiu és la crisi interna dels socialistes, no és nou, ja fa molts dies que existeix».

EL PP DECIDIRÀ EL SEU PROPER PAS DILLUNS
Amb el trencament de l’acord de govern, el PSC haurà de governar amb 8 regidors, que a la pràctica són 6, ja que tant Ana M. Martínez com Maria Mas, no tenen competències dins del govern. Per Querol això suposa que «es fa difícil governar la ciutat, però per ara tenen 8 regidors que voten sempre el mateix».

El Partit Popular no ha volgut avançar si té alguna intenció de presentar una moció de censura al govern, qüestió que amb tota probabilitat es posarà sobre la taula el dilluns en la reunió de l’executiva del partit.

Per ara, la portaveu popular ha mostrat la seva satisfacció pels darrers pactes aconseguits amb el govern i no té intenció de modificar les seves relacions amb els socialistes locals. «Seguirem treballant en aquesta línia perquè beneficia molt a la ciutat, hem aconseguit bones mesures i treballarem en el pla d’inversions per millorar per la ciutat».