Maristes Rubí col·labora amb un camp de refugiats a Grècia

Imagen noticia
ERC, l’AUP, ICV, VR i Podem insisteixen en començar el POUM des de zero
23 de noviembre de 2017
Imagen noticia
La mobilitat sostenible centra la quarta edició del congrés Rubí Brilla
27 de noviembre de 2017

Maristes Rubí col·labora amb un camp de refugiats a Grècia

Imagen noticia

Els alumnes del Projecte d’Aprenentatge i Serveis (APS) de 4t d’ESO i els de 6è d’Educació Primària de l’escola Maristes Rubí commemoraran el Dia Internacional dels Drets dels Infants aquest divendres 24 de novembre. Ho faran en col·laboració amb l’ONG SOS Refugiados, en una iniciativa única a tot el país.

L’activitat comptarà amb la presència de membres de l’entitat, que treballaran conjuntament amb els alumnes en la redacció de cartes, que es traduiran i, posteriorment, s’enregistraran en vídeo. Les cartes seran enviades als nens refugiats al camp no oficial Victòria. Ells respondran als estudiants rubinencs amb un dibuix. Un cop rebuts, el procés acabarà amb la creació de tasses de fang, que finalment es vendran per recollir fons pel camp.

En l’activitat hi col·labora l’Escola d’Art i Disseny de Rubí (edRa), que posa un forn professional per fer el taller de terrissa. D’aquesta manera, les dues escoles contribueixen al projecte Pájaros de barro de l’ONG SOS Refugiados.

L’objectiu és mantenir el centre Victòria, que els alumnes de Batxillerat van trobar abandonat i van haver de pintar, netejar, etc. durant la seva estada solidària.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *