Roberto Martín serà el candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Rubí a municipals del 2023

Veïns per Rubí proposa crear una nova aplicació per comunicar incidències a la via pública
21 de octubre de 2022
Roger quesada
El rubinenc Roger Quedasa, quart al Top Europeu U11
25 de octubre de 2022

Roberto Martín serà el candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Rubí a municipals del 2023

Roberto Martin C's

Roberto Martín, amb Carlos Carrizosa, saludant uns ciutadans al Mercadal. / Cedida

Redacció

Ciutadans (Cs) ha anunciat que Roberto Martín serà el candidat a l’alcaldia de Rubí a les eleccions municipals de 2023. Així ho ha anunciat el president de Cs al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, qui ha fet pública la decisió del Comitè Autonòmic del partit aquest dissabte en una visita a la nostra ciutat.

Carrizosa ha explicat que la formació torna a confiar en Martín perquè “ha tingut una bona gestió, ha incorporat gent jove a l’equip municipal i és un home que té una mentalitat molt regeneradora per a un Ajuntament on porten governant les mateixes persones des de fa més de 30 anys”. El president de C’s també ha destacat que l’alcaldable taronja “s’ha centrat en les qüestions que importen a la gent de Rubí, com per exemple crear un pla antiokupació”. Carrizosa considera que Cs és la garantia que podrà evitar que “aquest Ajuntament acabi amb un pacte de PSC i ERC”.

Roberto Martín, de 41 anys, és periodista i actualment és el portaveu de Cs a l’Ajuntament de Rubí. Es torna a presentar a les eleccions amb un programa que, segons explica, abordarà la inseguretat, la neteja de la ciutat, l’atur, la construcció d’habitatge protegit i l’apertura de microcrèdits per a comerciants, autònoms i petites empreses per tal que puguin contractar personal.

“Hem denunciat permanentment la inseguretat que pateixen els nostres barris (…), hem demanat treballar conjuntament un pla contra l’okupació, volem que els veïns se sentin lliures d’aquestes màfies que fan negoci i pertorben els barris, però el govern ha votat sempre en contra d’aquestes mocions”, apunta. Respecte d’aquest tema, Martín també ha remarcat la necessitat d’augmentar el nombre de policies locals i dotar-los de major seguretat jurídica.

L’alcaldable liberal ha recordat que des de C’s s’ha demanat la reducció de l’IBI en un 5% i ha criticat que el govern actual “està deixant una ciutat bruta i poc mantinguda i no està solucionant els problemes d’infraestructures”. Per Martín, Rubí necessita “un pla de manteniment d’acord amb el que els veïns inverteixen i la neteja no està funcionant, tenim plagues de rates i paneroles”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *