Més d’11.000 alumnes rubinencs començaran el nou curs escolar

Imagen noticia
Endesa vol que l’Ajuntament pagui el 50% del deute de les famílies vulnerables
5 de septiembre de 2019
Imagen noticia
La cultura tradicional de Rubí enlluerna la Festa Major petita de Sant Roc
9 de septiembre de 2019

Més d’11.000 alumnes rubinencs començaran el nou curs escolar

Imagen noticia

El curs escolar 2019-2020 arrencarà el 12 de setembre amb 11.471 alumnes rubinencs que cursaran l’educació obligatòria, segons les dades de la matriculació provisionals. 8.109 estudiants assistiran a centres públics, mentre que 3.362 ho faran en escoles concertades. Per la seva banda, 712 infants cursaran P3 i 854 iniciaran la Primària.

En relació amb els ensenyaments postobligatoris, és a dir Batxillerat i Cicles de Formació Professional, l’Ajuntament de Rubí calcula que estudiaran als centres públics de la ciutat un miler de joves. De la seva banda, les escoles bressol municipals La Lluna, La Bruna i Sol, solet mantenen l’oferta de 381 places de servei escolar ordinari, 127 per centre.

Una de les novetats destacades del nou curs escolar és la posada en funcionament de l’institut-escola Teresa Altet, amb dos grups de 1r d’ESO provinents de 6è de Primària de la mateixa escola. També destaca la incorporació d’una nova línia a l’Escola del Bosc.

Precisament sobre aquesta escola, el regidor del Servei d’Infància i Educació, Víctor García, ha explicat que el consistori té converses amb la Generalitat per tal que l’Ajuntament «aporti el pressupost necessari per a la construcció de l’escola», tot i que, per ara, creu que és «un camí que portarà el seu temps».