Més de 300 persones participen en la presentació de la nova penya espanyolista

Imagen noticia
L’artista rubinenc Antoni Grau exposa la mostra ‘Cosmogonies’ a l’Aula Cultural
11 de octubre de 2018
Imagen noticia
Casar-se a Rubí
16 de octubre de 2018

Més de 300 persones participen en la presentació de la nova penya espanyolista

Imagen noticia

Rubí Blanc i Blau és el nom de la penya espanyolista de la ciutat, que va ser presentada el 10 d’octubre a les instal·lacions del Can Mir. Un acte que va aplegar al voltant d’unes tres-centes persones i que va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, el regidor d’Esports, Juan López, del capità de l’Espanyol, el rubinenc Víctor Sánchez, el directiu del club, Iñaki Pérez, la presidenta de la Federació de Penyes, Araceli Pérez, el periodista Sergi Mas, la il·lustradora Montse Buñuel i el fundador del Can Mir, José Martínez.

Anna M. Martínez, Juan López, Sergi Mas i Víctor Sánchez van rebre els quatre primers carnets de l’entitat espanyolista. Rubí Blanc i Blau i el CEF Can Mir compartiran seu a partir d’ara, motiu pel qual el president de l’entitat, Ivan Moreno, va aprofitar la presentació demanar a l’Ajuntament que millori les instal·lacions.

La nova penya espanyolista ha arrencat amb una trentena de socis i esperen incrementar la seva massa social en els propers mesos.