Més de 700 rubinenques assisteixen als balls del Dia Internacional de les Dones

Imagen noticia
Protecció Civil activa una prealerta pel risc de nevades en cotes baixes
19 de marzo de 2018
Imagen noticia
Visites guiades per l’exposició ‘Sud-amèrica. Fotografies en 3D’
21 de marzo de 2018

Més de 700 rubinenques assisteixen als balls del Dia Internacional de les Dones

Imagen noticia

El Casino va acollir dijous i divendres de la setmana passada els dos balls organitzats per l’Ajuntament amb motiu del Dia Internacional de les Dones. Més de 700 rubinenques van assistir a la proposta -més de 300 dijous i 400 divendres-. Inicialment només s’havia programat la sessió de divendres, però pel fet que les 400 invitacions disponibles es van exhaurir ràpidament, el consistori va organitzar una sessió dijous.

L’alcaldessa, Ana M. Martínez, la regidora de Polítiques d’Igualtat, Maria Mas, i la regidora de Serveis a les Persones, Marta García, van assistir a la sessió de dijous. Martínez va ressaltar «la gran demanda d’aquesta activitat, que representa un petit homenatge a totes les dones rubinenques» i va agrair públicament la feina desenvolupada pel Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) durant tot l’any, oferint assessorament i suport a les dones de la ciutat.

Les activitats del Dia Internacional de les Dones continuen durant tot el mes de març de la mà de diferents serveis municipals, entitats i partits polítics.