Marta García guanya les entrades pel Barça-Madrid de Comerç Rubí

Imagen noticia
Protecció Civil activa una prealerta pel risc de nevades en cotes baixes
19 de marzo de 2018
Imagen noticia
Visites guiades per l’exposició ‘Sud-amèrica. Fotografies en 3D’
21 de marzo de 2018

Marta García guanya les entrades pel Barça-Madrid de Comerç Rubí

Imagen noticia

La rubinenca Marta García García ha estat la guanyadora del sorteig de dues entrades per veure el clàssic Barça-Madrid del pròxim 5 de maig. El sorteig correspon a la campanya engegada per l’associació Comerç Rubí coincidint amb el Dia del Pare. El sorteig va tenir lloc divendres passat a la tarda a la plaça Pere Esmendia.

L’afortunada guanyadora, il·lusionada amb el premi, va explicar que havia omplert diverses butlletes i que les havia dipositat en diferents botigues per participar en el sorteig, ja que és clienta habitual del comerç local. A més, li agrada el futbol i és molt culé.

La propera campanya de Comerç Rubí serà pel Dia de la mare, on el guanyador o guanyadora rebrà un val de 500 euros per gastar en els comerços locals.

Les campanyes han rebut algunes crítiques per part de partits locals i alguns ciutadans que les consideren ‘sexistes’. L’entitat ha dit que els premis responen a una qüestió de dates: el Barça-Madrid és el 5 de maig, motiu pel qual no s’hauria pogut fer pel Dia de la mare, que és el 6 de maig. Comerç Rubí també afegeix que «el premi de les entrades el podia guanyar un home o una dona, com també el regal del val de 500 euros».