Més d’una quinzena d’incidències pel fort vent

Imagen noticia
El Club Balmes Rubí tanca l’any amb una plata a l’Obert d’Espanya de clubs
22 de diciembre de 2017
Imagen noticia
Segona edició del programa d’inserció laboral ’30 plus’
28 de diciembre de 2017

Més d’una quinzena d’incidències pel fort vent

Imagen noticia

Les fortes ratxes de vent que han bufat aquest matí a la ciutat han provocat més d’una quinzena d’incidències a Rubí.

Han estat nombrosos els arbres que han caigut a causa del vent, entre els quals un al carrer Pau Claris i un altre al carrer Terrassa, que han estat retirats per per agents de la Policia Local, o al carrer Antoni Sedó, que ha estat retirat de la via pel servei de Parcs i jardins. També han caigut arbres a la plaça del carrer Pompeu Fabra i a la zona d’esbarjo per a gossos del carrer Mallorca, entre altres punts.

D’altra banda, han caigut senyals de trànsit, concretament un senyal al carrer Pere Esmendia, que ha retirat la Brigada d’Obres, i un altre a la C-1413, que ha estat de nou col·locat al seu lloc.

Pel que fa a altres materials, un fanal ha caigut a la plaça Pearson i a l’avinguda de l’Estatut ha caigut un tendal. A més, a l’avinguda Barcelona s’ha despenjat un ornament de Nadal i al passeig Francesc Macià una tanca ha caigut sobre una escomesa elèctrica.

Una de les actuacions més destacades és la que han fet els Bombers al carrer Pau Claris, on hi havia risc de despreniment d’una obra que està paralitzada. Després d’inspeccionar la zona, s’ha decidit fer un precinte de seguretat.

Al carrer de la Mola, un contenidor ha impactat contra un vehicle i al passatge Col·legi un pi ha caigut sobre un cotxe.

Segons L’Ajuntament, el vent només ha produït desperfectes a la via pública i caiguda d’arbres i no s’han hagut de lamentar danys personals.

S’espera que les fortes ratxes de vent continuïn fins al vespre, motiu pel qual la Generalitat ha activat el Pla d’emergències Ventcat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *