Més val prevenir, que curar: Forescat, especialistes en neteja de parcel·les, tala d’arbres i treballs forestals

A partir del 8 de juny es pot sol·licitar el Bo Lloguer Jove
3 de junio de 2022
fp dual
Jornada per animar les empreses a contractar a través de l’FP Dual
3 de junio de 2022

Més val prevenir, que curar: Forescat, especialistes en neteja de parcel·les, tala d’arbres i treballs forestals

Catalunya és un país de boscos, ja que un 64% del territori són terrenys forestals. L’abandonament progressiu del camp i la reducció de pastures han propiciat aquest avançament del bosc, que ha trencat l’estructura de paisatge en mosaic per un paisatge de bosc en continuïtat. A més, hi ha nombroses urbanitzacions, o construccions aïllades, envoltades de bosc. I tenim boscos més vulnerables, on creix més el sotabosc, i un clima advers, amb un augment significatiu de la temperatura i nombroses onades de calor. Tot plegat, pot suposar un polvorí per als incendis forestals, uns focs que, a més, cada cop avancen més de pressa i són més difícils d’extingir.

Més val prevenir, que curar. La importància de mantenir parcel·les netes i arbres convenientment podats pot suposar una gran diferència si es produeix un incendi forestal.

A Forescat Gestión Forestal Preventiva SL ho tenim molt clar i el nostre objectiu és ajudar a administracions i propietaris particulars a mantenir parcel·les, arbres i zones forestals en les millors condicions per reduir al mínim el risc d’incendi i la seva propagació. En definitiva, per col·laborar en la prevenció dels grans incendis forestals.

La nostra història va néixer en 2016 quan tres companys que col·laboràvem amb els cossos d’extinció de forma voluntària ens vam conèixer i vam decidir crear la nostra pròpia empresa, una que abordés el problema dels grans incendis forestals des de l’origen, la gestió forestal i la prevenció. El nostre compromís es basa en la sostenibilitat i ens mou la cura, la protecció, la millora i l’aprofitament sostenible dels boscos.

Des de Forescat apostem per un servei professional d’atenció personalitzada als nostres clients particulars. Oferim assessorament i estudi individualitzat per cada cas, proposant les millors solucions, segons les necessitats del client. 

Serveis

Entre els nostres serveis hi ha el de neteja de parcel·les i terrenys i desbrossament de vegetació, de forma manual o mecanitzada. Els desbrossaments poden ser selectius respectant determinades espècies. A més, realitzem tala i podes d’arbres de grans dimensions, perillosos o inclinats, adaptant-nos a les circumstàncies de cada arbre i les necessitats del client. També oferim el servei de retirada de les restes.

A més, som especialistes a adequar la vegetació de parcel·les a la normativa de prevenció d’incendis forestals vigents.

Si necessita algun d’aquests serveis, no dubti a contactar. Li oferirem la millor solució, un pressupost sense compromís i la garantia d’un treball satisfactori i dut a terme per professionals.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES