Millorar l’accessibilitat, mantenir el bosc i ampliar-lo, algunes propostes ciutadanes pel parc de Ca n’Oriol

Imagen noticia
L’emblemàtic comerç Confeccions Juanita posa punt final a la seva història
6 de noviembre de 2018
Imagen noticia
El regidor Joan Puntí s’afilia a Esquerra Republicana
8 de noviembre de 2018

Millorar l’accessibilitat, mantenir el bosc i ampliar-lo, algunes propostes ciutadanes pel parc de Ca n’Oriol

Imagen noticia

Fins aquest dimecres, a través de la plataforma en línia Participa Rubí, una quinzena de ciutadans havia participat fent les seves aportacions sobre com hauria de ser el parc de Ca n’Oriol o sobre com millorar-lo. La majoria de les propostes passen per la preservació, i fins i tot ampliació, de les zones verdes i del bosc, amb un procés de reforestació, i de la zona agrària.

Altres propostes coincidents són la millora dels camins i de la senyalització de la totalitat del parc, així com la dotació de mobiliari, instal·lant papereres i bancs, fonts i una millor il·luminació.
Millorar l’accessibilitat al parc, o bé creant nous accessos o bé millorant-ne els actuals és una altra de les aportacions ciutadanes.

L’estat de les zones d’esbarjo per a gossos del parc preocupa als rubinencs, com demostra el fet que alguns demanen millorar i condicionar aquests, i altres el seu trasllat. També preocupa l’incivisme existent, per la qual cosa hi ha qui proposa incrementar la vigilància, especialment durant les festes i l’oci nocturn, a través de la policia o amb càmeres de vigilància.

La instal·lació de lavabos i d’un servei de bar són altres aportacions ciutadanes, així com la reconversió de la bombonera, retirant el ciment. Hi ha qui també proposa un parc infantil amb tobogans gegants, una zona d’actes o nous espais esportius.