El regidor Joan Puntí s’afilia a Esquerra Republicana

Imagen noticia
Millorar l’accessibilitat, mantenir el bosc i ampliar-lo, algunes propostes ciutadanes pel parc de Ca n’Oriol
7 de noviembre de 2018
Imagen noticia
Fotodenúncia
9 de noviembre de 2018

El regidor Joan Puntí s’afilia a Esquerra Republicana

Imagen noticia

El regidor d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Joan Puntí, s’ha fet militant de la formació republicana després de tres anys i mig com a regidor independent de la segona força política de l’Ajuntament de Rubí.

«Prenc la decisió perquè Esquerra és l’únic projecte alternatiu en aquesta ciutat, absolutament necessari, per encapçalar i arribar a consensos amplis que és el que la ciutat requereix», ha explicat Puntí. Pel regidor d’ERC, aquest ha estat «el pitjor mandat democràtic de la història», i afegeix que «és difícil trobar un Ajuntament que hagi viscut tanta vergonya com el de Rubí».

Pel que fa al seu futur dins del partit i la possibilitat de tornar a ser escollit regidor, Puntí ha assenyalat que no sap què passarà el 2019: «Cal parlar amb els companys, jo treballo per tenir una llista el més plural possible, però el fet si em presentaré o no, no està sobre la taula».

El portaveu de la formació i candidat a l’alcaldia per Esquerra, Xavier Corbera, s’ha mostrat agraït pel gest de Puntí i considera «un honor» la seva militància.