Montero, ministra d’Hisenda, visita Rubí per donar el seu suport a la candidatura d’Ana M. Martínez

Imagen noticia
La Cursa Solidària del Col·legi Balmes recull més de 5.000 euros contra el càncer infantil
21 de mayo de 2019
Imagen noticia
«La sostenibilitat humana i ambiental», els grans pilars del projecte de l’AUP
23 de mayo de 2019

Montero, ministra d’Hisenda, visita Rubí per donar el seu suport a la candidatura d’Ana M. Martínez

Imagen noticia

Maria Jesús Montero, ministra d’Hisenda del govern de Pedro Sánchez, actualment en funcions, ha visitat aquest dimarts Rubí, unes hores després de la constitució de les Corts Generals, per donar suport a la candidatura socialista a Rubí, encapçalada per l’actual alcaldessa, Ana M. Martínez.

En un acte de campanya que va tenir lloc a la plaça d’Aragó, a Ca n’Oriol, Montero va mostrar-se «il·lusionada perquè el nou cicle polític que s’ha iniciat amb la victòria de Pedro Sánchez a les eleccions generals es contagiï a totes les administracions». En aquest sentit, va demanar el suport al PSC i a la seva candidata per poder «redoblar el nombre de regidors» i seguir treballant en el projecte socialista, amb el municipalisme com a senya d’identitat.

La ministra va assegurar que estava convençuda que aquest suport seria una realitat «després de la gestió realitzada aquests 4 anys, malgrat comptar amb un nombre de regidors reduït, que ha fet tot el possible per millorar la qualitat de vida de la ciutadania».

Per la seva banda, Ana M. Martínez va agrair el suport de la ministra Montero. Durant la seva intervenció, l’alcaldable socialista va tornar a criticar la gestió de la Generalitat pel que fa al trasllat d’un centre de menors estrangers sense família i va insistir que «Rubí és una ciutat d’acollida i un exemple de convivència» i que «no deixarem que ERC ni ningú ens acusi d’una cosa que no som».

Per Martínez, la Generalitat «ens truca per donar-nos notícies d’aquest tipus», però no es recorda de Rubí per qüestions com un hospital de referència a la ciutat, per la construcció de la segona estació de ferrocarrils, els nous edificis dels jutjats o la nova Escola el Bosc. «Són reivindicacions que fa molts anys que fem al govern català, però per aquestes no ens truquen», va apuntar.

L’alcaldable del PSC ha demanat als assistents el seu vot en els pròxims comicis de diumenge per seguir treballant per la ciutat i pel barri de Ca n’Oriol i ha enumerat projectes pendents com la remodelació del Parc de Ca n’Oriol, la millora del carrer Lourdes, la pacificació de l’avinguda de l’Estatut i la dinamització dels comerços del barri.