Mor Antonio Sánchez, president de l’AV Districte 5 El Portal de Ca n’Oriol

Imagen noticia
Rubí queda fora de la nova tarifa metropolitana del transport públic
2 de enero de 2018
Imagen noticia
L’Ajuntament signa un crèdit de 7,4 milions per a inversions subvencionat per la Diputació
4 de enero de 2018

Mor Antonio Sánchez, president de l’AV Districte 5 El Portal de Ca n’Oriol

Imagen noticia

Antonio Sánchez Ruiz, un dels fundadors de l’Associació de veïns Districte 5 El Portal i actual president d’aquesta entitat veïnal de Ca n’Oriol, ha mort aquest 31 de desembre de forma sobtada. Sánchez, molt conegut a la ciutat com Antonio el de La Pastora, bar que regentava amb la família en el carrer d’aquest mateix nom, tenia 65 anys. Nascut a Còrdova l’any 1953, feia més de 40 anys que residia a Rubí.

El setembre del 2002 va impulsar amb un grup de veïns l’Associació de Veïns Districte 5 El Portal, ja que consideraven que l’AV Ca n’Oriol no representava tots els veïns del barri. Al llarg de tots aquests anys, l’entitat ha realitzat nombroses activitats, entre les quals hi ha la Festa de la Castanyada i la rua del Pare Noel, tradicionals cada any i dues de les que més agradaven a Sánchez.

Antonio Sánchez va ser president de l’entitat des dels seus inicis i fins a la seva mort. Tant la família com la junta de l’entitat han agraït tot el suport i l’estima que els han fet arribar aquests dies els socis de l’entitat, veïns del barri i de tota la ciutat i amics en general.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *