El Bòjum recollirà els xumets dels infants que ja s’han fet grans per lliurar-los als Reis

Imagen noticia
Rubí queda fora de la nova tarifa metropolitana del transport públic
2 de enero de 2018
Imagen noticia
L’Ajuntament signa un crèdit de 7,4 milions per a inversions subvencionat per la Diputació
4 de enero de 2018

El Bòjum recollirà els xumets dels infants que ja s’han fet grans per lliurar-los als Reis

Imagen noticia

Ses Majestats, els Reis Mags d’Orient, han encomanat una missió important al Bòjum: serà l’encarregat de recollir tots els xumets dels nens i nenes de Rubí que durant aquest any ja s’han fet grans i ja no necessiten la pipa.

Per aquest motiu, el popular elefant se sumarà enguany a la Cavalcada de Reis, durant la qual els infants podran entregar-li els seus xumets. En acabar la desfilada, el Bòjum lliurarà a Ses Majestats tots els xumets recollits i aquests portaran regals, molts petons i abraçades als infants que s’hagin desprès de les seves pipes.

A banda de la participació en la Cavalcada de Reis, el Bòjum ha estat molt actiu per les festes de Nadal i ha sortit al carrer per animar la gent que passejava per l’illa de vianants. Així, dijous de la setmana passada i aquest dimecres 2 de gener a partir de dos quarts de set del vespre, el Bòjum va passejar pels carrers del centre, jugant amb els infants i amb sorpreses per als que li llençaven cacauets.

Tot i la seva joventut, ja que només té sis mesos de vida, el Bòjum no ha parat des que es va presentar en societat el passat 23 de juny. El col·lectiu Les Anades d’Olla va fer realitat aquesta bèstia festiva rubinenca coincidint amb la celebració del 40è aniversari del Bòdum, la mítica escultura de Pep Borràs ubicada a la plaça del Doctor Pearson i en la qual s’inspira el Bòjum. Aquest va ser dissenyat per poder participar en tota mena de festes i esdeveniments i és molt versàtil, ja que pot llençar aigua, bombolles, caramels, confetti o foc, segons el moment.

De fet, l’elefant va estrenar-se amb molta força durant la Festa Major, participant en el Pregó, al correfoc i oferint per primera vegada un correaigües a la ciutat, que va fer les delícies de grans i petits.

A partir d’aquí, el Bòjum s’ha apuntat a totes: Festes del carrer Sant Jaume i de Sant Roc, Fira del Joc i de l’Esport, de Sant Galderic… a més d’estar a punt sempre per col·laborar en altres activitats com el Fora Estocs dels comerciants, la Marató de Contes o tallers a escoles.