Mor Inés Martín, del Centre d’Imatge Ponsico

Imagen noticia
El govern demana paciència pel retard en les obres del Casino, que atribueix al Tribunal Català de Contractes del Sector Públic
17 de septiembre de 2019
Imagen noticia
Actuació musical per cloure l’exposició ‘Retrats de la posteritat’ de l’artista Miquel Mas
19 de septiembre de 2019

Mor Inés Martín, del Centre d’Imatge Ponsico

Imagen noticia

Inés Martín, responsable juntament amb la seva parella, Pere Ponsico, del Centre d\’Imatge Ponsico, ha mort aquest dilluns 16 de setembre als 68 anys. Aquest dimecres al matí, familiars i nombrosos amics han donat l\’últim adéu a Martín, en un emotiu funeral a l\’església de Sant Pere.

La parella Ponsico-Martín va regentar durant 50 anys el centre, un dels establiments més emblemàtics de la ciutat i conegut més enllà de la nostra ciutat. El centre va néixer el desembre de 1968 en un pis del carrer Bartrina com a perruqueria i l\’any 1979 es va traslladar a la plaça Catalunya, número 7. Al llarg dels anys va anar ampliant la seva oferta amb nous serveis com la psicoestètica o l\’assessoria d\’imatge en general.

A banda, van col·laborar en campanyes publicitàries, solidàries i de prevenció de salut i fins i tot van treballar amb l\’Institut del Teatre fent caracteritzacions d\’actors i amb grups teatrals de la ciutat.

En aquests 50 anys de feina, van obtenir diversos premis i reconeixements per la seva trajectòria. L\’última va ser al febrer d\’aquest any quan l\’Ajuntament de Rubí va atorgar una placa commemorativa del 50è aniversari als propietaris de Ponsico.

Inés Martín també va ser col·laboradora de l\’emissora local Ràdio Rubí.